Τέλος: Οριστικό το sold out για το ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο. Δείτε φωτογραφία (pic) | Pagenews.gr
Pagenews Team 16 Μαρτίου 2017, 08:33 16 Μαρτίου 2017, 8:33

Ούτε μία ώρα δεν… άντεξαν τα περίπου 600 εισιτήρια που είχαν απομείνει διαθέσιμα για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Το σύστημα άνοιξε νωρίς το πρωί μέσω του Viva.gr, ενώ εισιτήρια δίνονταν και από τη θύρα 4 της Λεωφόρου, αλλά μέσα σε λιγότερο από μία ώρα τα «μαγικά χαρτάκια» έκαναν φτερά.

Αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού προσπάθησαν και έδωσαν… μάχη για να τα καταφέρουν, όμως λίγοι ήταν οι τυχεροί.

Η φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε είναι από το σάιτ viva.gr, από το οποίο μπορούσε κάποιος να προμηθευτεί εισιτήριο, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πια. Όπως θα δείτε, η φωτογραφία είναι στο «Βήμα 2», όπου υποτίθεται πως επιλέγεις τη θέση σου στο γήπεδο, ωστόσο δεν σου δίνει τη δυνατότητα καθώς όλες έχουν επιλεγεί, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα.

εισιτήρια

Λίγη ώρα αργότερα το sold out ανακοινώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του derby με τον Ολυμπιακό

Ολοκληρώθηκε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου στο «Απ. Νικολαΐδης», καθώς τα εναπομείναντα εισιτήρια εξαντλήθηκαν από τους φιλάθλους της ομάδας. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξή του και τους περιμένουμε όλους στη «Λεωφόρο» να δώσουν ώθηση στην ομάδα με τη φωνή και την υποστήριξή τους.

Ετικέτες: