Ελλάδα

Ο Σάκης Ρουβάς… επενδυτής στην ενέργεια -Επίσκεψη στην Καρδίτσα (vid)

Ο Σάκης Ρουβάς… επενδυτής στην ενέργεια -Επίσκεψη στην Καρδίτσα (vid)
Τραγουδιστής, παρουσιαστής σόου αλλά και... δαιμόνιος επιχειρηματίας αναδεικνύεται επ' εσχάτοις ο Σάκης Ρουβάς.

Η επένδυση στην ενέργεια και συγκεκριμένα στο βιοαέριο είναι η νέα ενασχόληση του Σάκη Ρουβά.

Ο γνωστός καλλιτέχνης για τον σκοπό αυτό βρέθηκε μάλιστα πρόσφατα στην Καρδίτσα και μίλησε σε εκδήλωση που παραβρέθηκαν αγρότες.

Σε αυτή, οι συνεργάτες του καλλιτέχνη ανέλυσαν τον σχεδιασμό της εταιρείας. Οπως αναφέρθηκε, η μονάδα θα κατασκευαστεί στην περιοχή του Αγ. Βησσαρίου, κοντά σε υφιστάμενη επιχείρηση επεξεργασίας κρεάτων και συγκεκριμένα στην περιοχή με την ονομασία “Ερρίκος”. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, η μονάδα θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Όπως αποκάλυψε η σύμβουλος της εταιρείας γεωπόνος Σωτηρία Πατσιαλή, πλησίον της μονάδας θα αναπτυχθεί και υδροπονικό θερμοκήπιο, σε πρώτη φάση με ντομάτα.

Επισημάνθηκε επίσης ότι η επένδυση θα τονώσει την τοπική οικονομία δημιουργώντας ταυτόχρονα νέες θέσεις εργασίας.

Ο Σάκης Ρουβάς παίρνοντας τον λόγο και θέλοντας να δείξει το μεγάλο του ενδιαφέρον για το έργο είπε πως τόσο ο ίδιος, όσο και η Κάτια Ζυγούλη είναι σαν να περιμένουν το… πέμπτο τους παιδί. Αναφερόμενος, μάλιστα, στη συχνότητα των επισκέψεων απευθύνθηκε προς τον δήμαρχο Σοφάδων αναρωτήθηκε «μήπως να μεταφέρω τα εκλογικά μου δικαιώματα;».

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και με τη βοήθειά σας, αυτό το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότητα. Όπως είπα και με την Κάτια είναι σαν να περιμένουμε το… πέμπτο μας παιδί. Μετά από 25 χρόνια σε έναν τελείως διαφορετικό χώρο αυτό είναι το πρώτο μου εγχείρημα και θέλω την βοήθειά σας. Ο πρωτογενής τομέας είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας. Χρειάζεται μεγάλη υποστήριξη και όσοι περισσότεροι νέοι ασχοληθούν μπορούν να δώσουν μια καινούρια πνοή», είπε ο τραγουδιστής, σύμφωνα με το «karditsapress.gr».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments