Αθλητισμός

Εξαφανισμένος ο Μαμούτε: Τον ψάχνουν για τον διακανονισμό!

Εξαφανισμένος ο Μαμούτε: Τον ψάχνουν για τον διακανονισμό!
Ο Γιούρι Μαμούτε έχει... χαθεί κάπου στο Καζακστάν και ο Παναθηναϊκός ψάχνει τρόπο να έρθει σε επικοινωνία μαζί του για τον διακανονισμό των οφειλών, καθώς θα πρέπει να καταθέσει τον φάκελο της αδειοδότησης.

​Ο φάκελος του Παναθηναϊκού για την αδειοδότηση θα πρέπει να κατατεθεί έως τα τέλη του μήνα, όμως οι «πράσινοι» έχουν ακόμη εκκρομότητες τις οποίες και πρέπει να λύσουν άμεσα καθώς ο χρόνος πιέζει.

Αρχικά ο Σέρχιο Σάντσεθ, που το καλοκαίρι μετακόμισε στην Ρούμπιν Καζάν, ζητάει ένα ποσό μπροστά για να υπογράψει τον διακανονισμό κι αυτό διότι υπήρχαν καθυστερήσεις στην αποπληρωμή του. Παράλληλα, σε συζητήσεις βρίσκονται οι «πράσινοι» και με τον Μλάντεν Πέτριτς.

Η περίπτωση ωστόσο που δεν έχει προχωρήσει καθόλου είναι αυτή του Γιούρι Μαμούτε. Όπως αναφέρει το «Goal» ο Βραζιλιάνος είναι… εξαφανισμένος (σ.σ. αγωνίζεται στο Καζακστάν) και δεν σηκώνει τα τηλέφωνα ούτε στον μάνατζέρ του. Ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει και τη βοήθεια του ΠΣΑΠ έτσι ώστε μέσω του αντίστοιχου συνδέσμου στο Καζακστάν να έρθει σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments