Αθλητισμός

Φοβερό σχόλιο Σκουντή για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό

Φοβερό σχόλιο Σκουντή για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό
Σε ένα βίντεο που πρόβαλε η NOVA μεσούντος του χθεσινού αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στη Ρεάλ εμφανιζόταν ο Σέρχιο Γιουλ να κάνει ειδική μνεία σε τρεις παίκτες που τον δυσκολεύουν πολύ είτε στην άμυνα είτε στην επίθεση...

​Ε, θαρρώ πως δίπλα στα ονόματα του Μπραντ Ολεσον, του Χουάν Κάρλος Ναβάρο και του Βασίλη Σπανούλη, ο «σατανάς» των Μαδριλένων μπορεί πλέον να προσθέσει και τον Νίκο Παππά, σε ρόλο απροσδόκητου αουτσάιντερ!

Ο Παππάς, ο οποίος για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Πασκουάλ και να επιβιώσει στον σκληρό ευρωπαϊκό πρωταθλητισμό εξελίσσεται σε αμυντικό εργαλείο, ήταν ο ένας αφανής ήρωας της μεγάλης χθεσινής νίκης των «πράσινων» (88-82). Τον ρόλο του… έτερου Καππαδόκη υποδύθηκε με εξαιρετική επιτυχία ο μπαρουτοκαπνισμένος Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος στα τελευταία κρίσιμα λεπτά άνοιξε τους διαδρόμους, διάβασε τις καταστάσεις, σέρβιρε καταλλήλως την μπάλα και συν τοις άλλοις έβαλε και 2/2 κρίσιμες βολές για να κλειδώσει ο Παναθηναϊκός έναν αληθινό θρίαμβο που τον είχε ανάγκη και τον καρτέραγε σαν μάννα εξ ουρανού, μετά τα δυο απανωτά χαρακίρια κόντρα στην Νταρουσάφακα και στη Ζαλγκίρις.

Αυτή η (μεγαλύτερη μέχρι την επόμενη) νίκη του Παναθηναϊκού υπήρξε προϊόν μιας πληθωρικής εμφάνισης, είχε φυσικό αυτουργό τον Κρις Σίνγκλετον, ηθικό τον Τζέιμς Γκιστ και σκόρπισε χαμόγελα και αισιοδοξία που έφτασαν μέχρι το Νέο Φάληρο! Από πού και ως πού; Μα απλούστατα η ήττα της Ρεάλ βολεύει και τον Ολυμπιακό, ο οποίος σημαδεύει τουλάχιστον τη δεύτερη θέση και συν τοις άλλοις θα υποδεχθεί τους Μαδριλένους την ερχόμενη Παρασκευή στην έδρα του.

Τουτέστιν, με ένα (ισπανικό) σμπάρο, δυο (ελληνικά) τρυγόνια!

Ηθικό δίδαγμα: ο περιλάλητος νόμος του ΟΑΚΑ παραμένει διαχρονικός και ισχυρός: o Παναθηναϊκός ναι μεν χωλαίνει και ενίοτε αυτοκτονεί μακριά από το σπίτι του, αλλά από τις δεκατρείς ομάδες που υποδέχθηκε μέχρι τώρα ως οικοδεσπότης, μονάχα ο Ολυμπιακός έφυγε όρθιος (12-1).

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments