Αθλητισμός

Ράκιτιτς: «Ο Μόντριτς με ήθελε στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ράκιτιτς: «Ο Μόντριτς με ήθελε στη Ρεάλ Μαδρίτης»
Την αποκάλυψη πως ο Λούκα Μόντριτς προσπάθησε να τον πείσει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης πριν φύγει από τη Σεβίλλη με προορισμό τη Μπαρτσελόνα έκανε ο Ιβάν Ράκιτιτς

Ο Ιβάν Ράκιτιτς, ο οποίος υπέγραψε στη Μπαρτσελόνα το 2014, αποκάλυψε πως ο καλός του φίλος Λούκα Μόντριτς είχε προσπαθήσει να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα της «βασίλισσας».

Μιλώντας στη “Cadena Ser” ο Μόντριτς δήλωσε: «Όταν ήμουν στη Σεβίλλη προσπάθησε (να με πείσει). Θα ήταν πιο δύσκολο τώρα. Είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι πολύ. Και βέβαια μπορεί να παίξει στη Μπαρτσελόνα γιατί για μένα είναι ένας από τους τρείς καλύτερους παίκτες στον κόσμο στη θέση του. Μ’ αρέσει να παίζω μαζί του, και με σεβασμό στους υπόλοιπους, βλέπουμε μια διαφορετική Ρεάλ όταν παίζει και όταν δεν παίζει».

Για τους Ινιέστα και Μέσι: «Ο Ινιέστα; Είναι δύσκολο να φανταστείς τη Μπαρτσελονα χωρίς αυτόν. Είναι σαν την Μπάρτσα χωρίς τον Τσάβι. Είναι δύσκολο, σχεδόν αδύνατον. Όσο για τον Μέσι, αυτό που έχει εδώ στη Βαρκελώνη είναι κάτι που τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν. Είμαι σίγουρος πως θέλει να μείνει».

πηγή:  sport-fm.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments