Αθλητισμός

Σκάει μεταγραφή που θα κάνει πάταγο στην Τούμπα – Πρώην του Ολυμπιακού έδωσε τα χέρια με τον ΠΑΟΚ!

Σκάει μεταγραφή που θα κάνει πάταγο στην Τούμπα – Πρώην του Ολυμπιακού έδωσε τα χέρια με τον ΠΑΟΚ!
Αποχώρησε πρόσφατα απ' το Λιμάνι, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να συμφωνήσει με το Δικέφαλο.

​Αφού έκανε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Πειραιά, τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ομάδα που αγαπάει από μικρός.

Ο λόγος για τον Θόδωρο Ελευθεριάδη, τον πρώην πλέον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών του Ολυμπιακού, για τον οποίο υπάρχει έντονη φημολογία πως έδωσε τα χέρια με τον Λούμπος Μίχελ και απομένει μόνο η ανακοίνωση της επιστροφής του στον Δικέφαλο του Βορρά, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του ανθρώπου που θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Βέβαια, η παρουσία του 48χρονου Θεσσαλονικιού προπονητή στον Ολυμπιακό επί 2,5 χρόνια αναμένεται να προκαλέσει την αντίδραση ορισμένων οπαδών του ΠΑΟΚ. Το μεγαλύτερο κομμάτι, όμως, του κόσμου της ομάδας της Θεσσαλονίκης μάλλον βλέπει θετικά την επιστροφή του Ελευθεριάδη στην Τούμπα, που εργάστηκε με επιτυχία ως τεχνικός υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Δικεφάλου του Βορρά από το 2007 έως το 2010 και έχει δηλώσει δημόσια πως από μικρός είναι οπαδός του ΠΑΟΚ.

“Είμαι ευτυχής που είχα την ευκαιρία να εργαστώ από το πόστο του Τεχνικού Υπευθύνου στην ομάδα που ανιδιοτελώς αγαπούσα από μικρός”, έγραψε στην επιστολή παραίτησης του στις 22 Απριλίου 2010.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments