Αθλητισμός

Τι έγραψε ο τουρκικός Τύπος για το Μπεσίκτας – Ολυμπιακός (pics)

Τι έγραψε ο τουρκικός Τύπος για το Μπεσίκτας – Ολυμπιακός (pics)
Αποθέωση γνώρισαν οι παίκτες της Μπεσίκτας από τον τουρκικό Τύπο μετά την ευρεία νίκη τους (4-1) και την πρόκριση στους «8» του Europa League απέναντι στον Ολυμπιακό.

​Τα Μέσα της γειτονικής χώρας αποθεώνουν τη μοναδική πλέον εκπρόσωπο της Τουρκίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την εντυπωσιακή νίκη-πρόκριση με σκορ 4-1 απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο ασκούν κριτική στον Βενσάν Αμπουμπακάρ για την απερίσκεπτη ενέργειά του, με την οποία άφησε την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα.

Η «Fanatik» χρησιμοποιεί στο πρωτοσέλιδό της ένα λογοπαίγνιο με γράμματα του αλφάβητου στον τίτλο της. Συγκεκριμένα έχει φωτογραφία τους τρεις σκόρερ και παίζει με τα αρχικά των ονομάτων τους: «A(BOUBAKAR) B(ABEL) C(ENK) TOSUN».

Στην ηλεκτρονική της έκδοση χρησιμοποιεί τον τίτλο «O αετός “πέταξε” στο τέλος».

Κεντρικό θέμα και στη «Hurriyet» είναι η μεγάλη νίκη της Μπεσίκτας επί του Ολυμπιακού, με την ιστοσελίδα της να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Μπεσίκτας έγραψε ιστορία».

H «Sabah» γράφει για «πτήση» της Μπεσίκτας προς τον τελικό του Europa League και αναφέρεται ειδικά στο συρτάκι με το οποίο πανηγύρισε ο σκόρερ του τέταρτου τέρματος Τοσούν.

Η «Fotomac» χρησιμοποιεί τον τίτλο «Τους ρίξαμε στη θάλασσα» και μεταξύ άλλων γράφει: «Η Μπεσίκτας προκρίθηκε. Οι «ασπρόμαυροι» κέρδισαν με 4-1 τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του 1-1 και πέρασαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης».

Η «Fotomac» μάλιστα, παρουσιάζει μια φωτογραφία, στην οποία ο Κουαρέσμα κλωτσάει τον Ανδρούτσο στο Βόσπορο.

Τέλος η «Vatan» αναφέρεται κολακευτικά στον Ολυμπιακό χαρακτηρίζοντάς τον «ελληνικό γίγαντα» και γράφει ότι η Μπεσίκτας είναι η μόνη εκπρόσωπος της Τουρκίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Επίσης κάνει ξεχωριστή αναφορά στον Αμπουμπακάρ τονίζοντας ότι έφυγε μόνος του από το «Vodafone Arena» μετά την αποβολή του, χωρίς να περιμένει το λεωφορείο της ομάδας.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments