Ελλάδα

Άσκηση για ”δέμα” στο γραφείο του Μπακογιάννη!

Άσκηση για ”δέμα” στο γραφείο του Μπακογιάννη!
''Δέμα'' και στο γραφείο του Μπακογιάννη;

Μια μικρογραφία όσων συνέβησαν το τελευταίο διήμερο στην καρδιά της Ευρώπης με τις αποστολές τρομοπακέτων, σημειώθηκε σήμερα και στη Λαμία. Τουλάχιστον, έτσι ήθελε το σενάριοι της άσκησης των ΕΜΑΚ…

Στην πόλη, σήμανε για λίγο συναγερμός και αστυνομικοί, πάνοπλοι βρέθηκαν να κινούνται στους δρόμους, σειρήνες να ηχούν και οι πολίτες να κοιτάζουν σαστισμένοι. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο πανικός είχε να κάνει με άσκηση της 7ης ΕΜΑΚ, που επεμβαίνει σε περιπτώσεις Χημικής – Βιολογικής – Ραδιολογικής και Πυρηνικής Απειλής.

Η άσκηση είχε την κωδική ονομασία «ΤΡΟΙΑ 2017» και πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Στερεάς στη Λαμία, όπου είναι και το γραφείο του Κώστα Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης εντοπίστηκε ένας ύποπτος φάκελος με λευκή σκόνη και υπήρχαν υπόνοιες για βιολογική απειλή από άνθρακα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσε η ειδικά εκπαιδευμένη μονάδα της 7ης ΕΜΑΚ,

Πολύ γρήγορα στο σημείο έφθασε ένα αυτοκίνητο της ΠΥ Λαμίας και όλο το έμψυχο δυναμικό και τα ειδικά οχήματα της 7ης ΕΜΑΚ με επικεφαλής τον διοικητή, Αντιπύραρχο Αντώνη Μίχα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments