Lifestyle

Μαυρίδης: Δεν μπορώ να διαβάζω βλακείες για τσακωμό μου με τον Τανιμανίδη

Μαυρίδης: Δεν μπορώ να διαβάζω βλακείες για τσακωμό μου με τον Τανιμανίδη
Τι απαντάει ο Έλληνας παρουσιαστής σε όσους λένε πως είναι τσακωμένος με τον πρώην συνεργάτη του και νυν παρουσιαστή του Survivor.

Απάντηση στις φήμες που υπάρχουν και αναφέρουν πως η σχέση του με τον Σάκη Τανιμανίδη είναι πλέον από ψυχρές μέχρι άσχημες έδωσε ο Γιώργος Μαυρίδης, μιλώντας στο People.

Ο Έλληνας παρουσιαστεί έκανε λόγο για βλακείες και ξεκαθάρισε πως επειδή πουλάει αυτό το πράγμα μεγαλώνουν και οι φήμες γύρω του.“Δεν μπορώ να διαβάζω βλακείες. Το παλικάρι βρήκε μια κοπέλα, μένει μαζί της στην Αθήνα, κάνει την εκπομπή του, εγώ έμεινα στην πόλη μου, στα μαγαζιά μου, που έπρεπε να τα στηρίξω γιατί τα είχα παρατήσει τόσα χρόνια, ξανάρχισα τη ζωή μου και ο καθένας κάνει αυτό που θέλει. Γιατί να είμαστε μαλωμένοι; Γιατί πουλάει αυτό το πράγμα;

Δεν υπάρχει καμία ψύχρα. Τι να βγούμε και να πούμε, “είμαστε φίλοι”, για να νιώσουν καλά; Δεν θα τους κάνω τη χάρη. Κλείσαμε τους λογαριασμούς μας σαν καλοί φίλοι. Έχω διαβάσει τις άπειρες βλακείες.

Λένε για το Μαραθώνιο το φθινόπωρο, πως βρεθήκαμε και δεν μιλήσαμε, και έχω κλάψει από τα γέλια. Εμείς κάναμε γύρισμα για το Στο Δρόμο στο Μαραθώνα, όπου ξεκίνησα για τα 42 χιλιόμετρα. Ο Σάκης πήγε στο Καλλιμάρμαρο, είχε μια συνεργασία χορηγική. Ο ένας ήταν στο Μαραθώνα και ο άλλος στο Σύνταγμα. Πού να συναντηθούμε, ρε φίλε; Προσπαθούν να πουλήσουν την ίντριγκα, γιατί η ίντριγκα πουλάει”.

Δηλαδή έτρεξες τα 42 χιλιόμετρα;

“Ναι, σε κάτι παραπάνω από εξίμισι ώρες. Ήμασταν το τελευταίο γκρουπ, με τους αστέγους. Είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments