Μedia

Survivor: Νέος καβγάς Τσανγκ – Ελισάβετ. Ποιος αποχώρησε (vids)

Survivor: Νέος καβγάς Τσανγκ – Ελισάβετ. Ποιος αποχώρησε (vids)
Ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε τον Ορέστη Τσανγκ για τα κριτήρια με τα οποία ψηφίζει και κάπου εκεί... άναψαν πάλι τα αίματα. Ποιος αποχώρησε από το παιχνίδι.

Ακόμα μια διαμάχη μεταξύ του Ορέστη Τσανγκ και της Ελισάβετ Αϊνατζόγλου είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Μόλις λίγα λεπτά πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης του Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης στο συμβούλιο ρώτησε τον Ορέστη Τσάνγκ με ποιο κριτήριο ψηφίζει. Εκείνος κλήθηκε να πει τον λόγο για τον οποίο ψηφίζει από την αρχή σχεδόν του παιχνιδιού την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου.

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε η παίκτρια και ακολούθησε ένας αποκαλυπτικό διάλογος με την Ελισάβετ να ρίχνει τα βέλη της στον συμπαίκτη της. Δείτε το στο βίντεο.

Αμέσως μετά ήρθε η ώρα της ανακοίνωσης της αποχώρησης ακόμα ενός παίκτη από την ομάδα των “μαχητών”, με την Ελένη Δάρα να είναι εκείνη που θα επιστρέψει στην Ελλάδα. 

“Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Είχα μια διαίσθηση ότι θα συνέβαινε αυτό. Είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά γι’ αυτό το ενδεχόμενο. Ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω και θα το κάνω με χαρά γιατί είναι επιλογή του κόσμου και θα την σεβαστώ. Από τη μία είναι η ανάγκη μου να επιστρέψω στην κόρη μου και από την άλλη ήθελα να συνεχίσω και να προσφέρω στην ομάδα”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο με την αποχώρηση και τα λεγόμενά της:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments