Αθλητισμός

Βλαχοδήμος για Παναθηναϊκό, ντέρμπι κι Εθνική Ελλάδος…

Βλαχοδήμος για Παναθηναϊκό, ντέρμπι κι Εθνική Ελλάδος…
Ο νεαρός γκολκίπερ του Παναθηναϊκού μίλησε στη NOVA για το "αιώνιο" ντέρμπι, το μέλλον του στους "πράσινους" αλλά και για το τι θα κάνει, αν κληθεί στη "γαλανόλευκη"...

​Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova για:

Το ματς με τον Ολυμπιακό: «Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως κάθε ντέρμπι… Πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει κούραση. Θα είναι δύσκολο ματς».

Την κόπωση των αντιπάλων από το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης: «Για εμένα η κάθε εβδομάδα, το κάθε παιχνίδι είναι το ίδιο. Προσπαθώ σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι να βάζω τα δυνατά μου».

Την προετοιμασία του και όσα του είπε ο αδερφός του, Παναγιώτης: «Με τον αδερφό μου μιλάμε γενικά, όμως όχι για το παιχνίδι».

Τα στοιχεία που μπορεί να κρίνουν το ντέρμπι: «Σε αυτό το παιχνίδι δεν παίζει ρόλο η κούραση. Τα ξεχνάς αυτά. Εύχομαι να κερδίσουμε και για εμάς και για τους οπαδούς. Χρωστάμε στον κόσμο τη νίκη. Θέλουμε να είναι χαρούμενοι οι οπαδοί μας».

Τον στόχο του Παναθηναϊκού: «Πρέπει να μπούμε πολύ καλά και να βάλουμε τα δυνατά μας για να κερδίσουμε».

Το sold-out: «Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι το πιο καλό να βλέπει γεμάτο το γήπεδο. Χρειαζόμαστε τον κόσμο από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό για να μας βοηθήσει».

Τον τρόπο που προετοιμάστηκε ο ίδιος: «Μίλησα με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς, είδαμε φάσεις, προετοιμάστηκα όπως κάθε ματς».

Τη σημασία της νίκης: «Χρειαζόμαστε τη νίκη και για τη βαθμολογία και κάθε αθλητής έχει στόχο τις νίκες στα παιχνίδια. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε».

Την ενδεχόμενη κλήση του στην Εθνική Ελλάδας: «Δεν έχει έρθει ακόμα κάτι από την Εθνική Ελλάδας. Αν γίνει κάτι, θα το δω, θα το συζητήσουμε».

Την παρουσία του στην εθνική Ελπίδων της Γερμανίας: «Άκουσαν στη Γερμανία ότι παίζω στον Παναθηναϊκό, με είδαν και χαίρομαι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments