Αθλητισμός

Μεταγραφή από τη Σάλκε ο ΠΑΟΚ !

Μεταγραφή από τη Σάλκε ο ΠΑΟΚ !
Τον νεαρό μεσοεπιθετικό, Γιάννη Τσίγγο ο οποίος αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Σάλκε, απέκτησε για τρία χρόνια ο ΠΑΟΚ.

Από τα τέλη Ιανουαρίου είχε γίνει γνωστή η συμφωνία του Δικεφάλου με τον 19χρονο διεθνή με την Εθνική Νέων, ο οποίος αγωνιζόταν στη Σάλκε και την Παρασκευή, ο ίδιος ο παίκτης ενημέρωσε για την επισημοποίηση του deal μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός που έχει περάσει κι από την Αρμίνια Μπίλεφελντ, ενώ βρισκόταν στο στόχαστρο και του Ολυμπιακού, υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων κι αρχικά θα ενταχθεί στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. 

Η καταγωγή του είναι από την Πρέβεζα, ωστόσο ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. Για τον ίδιο όμως, δεν υπήρξε δυσκολία. Έχοντας τους γονείς του δίπλα του, παρόλο που μεγάλωσε εκτός πατρίδας, έμαθε τα ελληνικά και μεγάλωσε σε ελληνικό περίγυρο.

Όπως οι περισσότεροι Έλληνες, έτσι και αυτός είχε από μικρός το… μικρόβιο του ποδοσφαίρου. Ξεκίνησε την καριέρα του από τοπική ομάδα για να κάνει το πρώτο του σημαντικό βήμα όταν ήταν επτά ετών και αγωνίστηκε για την Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Το ταλέντο του αξιοποιήθηκε εξαιρετικά από την ομάδα και ύστερα από έξι χρόνια, πήρε μεταγραφή για τη Σάλκε όπου βλέπει το μέλλον του με μεγάλη αισιοδοξία και προοπτικές.

Στην ομάδα της κοιλάδας του Ρουρ συνέπεσε και με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Ο Έλληνας διεθνής είχε από κοντά τον μικρό και με την εμπειρία που είχε κερδίσει από το γερμανικό ποδόσφαιρο, του δίνει συνέχεια συμβουλές με την ελπίδα να ακολουθήσει την πορεία του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments