Αθλητισμός

Μπενφίκα για Βέργο!

Μπενφίκα για Βέργο!
Το ενδιαφέρον της Μπενφίκα έχει κινήσει ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Νίκος Βέργος που αγωνίζεται δανεικός στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο νεαρός επιθετικός έχει πετύχει πέντε γκολ τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της “βασίλισσας”, όπου αγωνίζεται στην ομάδα Νέων (Ρεάλ Καστίγια), ως δανεικός από τους πρωταθλητές Ελλάδας και η παρουσία του μόνο απαρατήρητη δεν έχει περάσει.

Όπως αναφέρει η “Record”, η Μπενφίκα παρακολουθεί την πορεία του 21χρονου στράικερ, με το δημοσίευμα ωστόσο να σημειώνει ότι: «Παρά το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για την απόκτηση του Βέργου, ο Έλληνας επιθετικός μπορεί να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης αν η τελευταία πληρώσει την ρήτρα που προβλέπει η οψιόν αγοράς που υπάρχει στον δανεισμό του». 

Ρεάλ και Ολυμπιακός έχουν συμφωνήσει για τον διετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή και φυσικά οι Πρωταθλητές Ευρώπης έχουν βάλει οψιόν αγοράς. Αυτή δεν είναι συγκεκριμένη. Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί ν’ αγοράσει τον Νίκο Βέργο από 6 εκατ. ευρώ αλλά μπορεί να φτάσει μέχρι και στα 10 εκατ. ευρώ!

Αυτό θα κριθεί από τα (αρκετά) μπόνους που έχουν μπει στη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και τι στόχους θα πιάσει ο 20χρονος Ελληνας επιθετικός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments