Αθλητισμός

Τα κεφάλια μέσα…

Τα κεφάλια μέσα…
​Η διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων ήταν βάλσαμο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αξιοποίησαν όπως μπορούσαν το τριήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Βλάνταν Ίβιτς. Όλα τα… ωραία όμως κάποτε τελειώνουν, έτσι από σήμερα (23/3) ο Δικέφαλος επιστρέφει στην καθημερινότητά του, καθώς υπάρχει απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας […]

​Η διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων ήταν βάλσαμο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αξιοποίησαν όπως μπορούσαν το τριήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Βλάνταν Ίβιτς.

Όλα τα… ωραία όμως κάποτε τελειώνουν, έτσι από σήμερα (23/3) ο Δικέφαλος επιστρέφει στην καθημερινότητά του, καθώς υπάρχει απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, ενόψε πλέον της αναμέτρησης της Τούμπας με την ΑΕΛ την Κυριακή 2 Απριλίου.

Οι ελλείψεις για τον Σέρβο τεχνικό του ΠΑΟΚ δε θα είναι λίγες, καθώς δέκα παίκτες του απουσιάζουν με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, έτσι είναι αναγκασμένος να ξεκινήσει την προετοιμασία με όσουν έχει στη διάθεσή του και να περιμένει… από βδομάδα τους υπόλοιπους.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments