Αθλητισμός

Άρσεναλ: Πρώτος στόχος ο Γκέιγ

Άρσεναλ: Πρώτος στόχος ο Γκέιγ
Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, παραδέχτηκε τις αμυντικές παθογένειες της ομάδας του, βλέποντας στο πρόσωπο του 27χρονου Σενεγαλέζου μέσου της Έβερτον, Ιντρισά Γκέιγ τον επόμενο Ενγκολό Καντέ.

​O Aρσέν Βενγκέρ εξετάζει τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους της Άρσεναλ, παρά το αμφίβολο μέλλον του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά το πέρας της εφετινής σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, επιθυμεί να προσδώσει μεγαλύτερη αμυντική σταθερότητα στους «κανονιέρηδες», στοχεύοντας στον αμυντικό μέσο τη Έβερτον, Ιντρισά Γκέιγ.

Ο Αλσατός παραδέχτηκε ότι παρά την αξιοπρεπή παρουσία της ομάδας στην επίθεση, η αμυντική λειτουργία της δε βρίσκεται σε ανάλογα επίπεδα, επιρρίπτοντας ευθύνες στο σύνολο της ομάδας.

Ο Σενεγαλέζος διεθνής συγκέντρωσε πάνω του τα βλέμματα της Έβερτον κατά τη θητεία του στην Άστον Βίλα, όταν και διεσώθη από το ναυάγιο της ομάδας που απέφερε τον υποβιβασμό της. Στην Έβερτον μετακινήθηκε έναντι 9 εκατομμυρίων λιρών, συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και την εφετινή σεζόν.

Η ‘Εβερτον επ’ ουδενί δεν επιθυμεί την αποχώρηση του παίκτη, με τον ιδιοκτήτη των «ζαχαρωτών», Φαρχάντ Μοσίρι, να έχει τη δυνατότητα να κοντράρει τις προσφορές των έξι μεγάλων του πρωταθλήματος. 

Τον Γκέιγ εξετάζει επίσης και ο Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς και πληθώρα ευρωπαϊκών συλλόγων, μεταξύ των οποίων και οι Σεβίλλη, Βαλένθια, Λεβερκούζεν και Λειψία.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments