Αθλητισμός

«Λευκό» το φύλλο αγώνα του Ζαχαριάδη!

«Λευκό» το φύλλο αγώνα του Ζαχαριάδη!
Τίποτα απ’ όσα καταγγέλλει ο Πλατανιάς ότι συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν είδε ο διαιτητής της αναμέτρησης, ο οποίος απλά… άκουσε φωνές απ’ έξω! Δεν έγραψε ούτε για Βρέντζο!

​«Λευκό» είναι το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης μετά την λήξη του αγώνα Ολυμπιακού-Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μπορεί από τον Πλατανιά να καταγγέλλουν προπηλακισμούς, ακόμα και ξυλοδαρμούς μελών της αποστολής και ποδοσφαιριστών του, ωστόσο, ο Μακεδόνας ρέφερι δεν αντιλήφθηκε κάτι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Ζαχαριάδης έλεγε στο περιβάλλον του πως έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών όπου ήταν κλεισμένοι στην διάρκεια της ανάπαυλας, άκουσε κάποιες φωνές, όμως επειδή δεν είδε κάτι με τα μάτια του, δεν σημείωσε και το παραμικρό στο φύλλο αγώνα.

Έλεγε παράλληλα, ότι και οι άνθρωποι του Πλατανιά δεν του κατήγγειλαν κάτι σχετικά με τα γεγονότα.

Από εκεί και πέρα, ο Μακεδόνας ρέφερι δεν έχει σημειώσει κάτι στο φύλλο αγώνα ούτε για την είσοδο του Γιάννη Βρέντζου στον αγωνιστικό χώρο με την λήξη του πρώτου μέρους και τις διαμαρτυρίες που απεύθυνε προς τον διαιτητή.

Ο ίδιος ο Ζαχαριάδης υποστηρίζει πως ο παράγοντας του Ολυμπιακού δεν τον έβρισε και δεν είχε επιθετική διάθεση, παρά μόνο εξέφρασε παράπονα. Θεώρησε, δηλαδή, το γεγονός άνευ σημασίας, γι’ αυτό και δεν έγραψε τίποτα. Βέβαια, αναρωτιέται κανείς: Με ποια ακριβώς ιδιότητα βρέθηκε ο Βρέντζος στον αγωνιστικό χώρο; Μπορεί να σουλατσάρει έτσι ελεύθερα; Είχε κάποια σχετική άδεια;

Άραγε ούτε ο α’ βοηθός, Λάμπρου είδε ή άκουσε τίποτα, ενώ η εικόνα τον δείχνει να πηγαίνει πρώτος προς την φυσούνα;

Αναφορικά, τέλος, με το πέναλτι που έδωσε στον Πλατανιά, ο Ζαχαριάδης άλλαξε μόνος του απόφαση, χωρίς την συνδρομή βοηθών ή 4ου, ωστόσο πήρε εν τέλει την σωστή απόφαση. Πριν την ισοφάριση του Ολυμπιακού, βέβαια, υπάρχει επιθετικό φάουλ, και ο παρατηρητής διαιτησίας του είπε πως θα δει τις φάσεις στο βίντεο για να αποφασίσει για τον βαθμό που θα του βάλει.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments