Αθλητισμός

Μάθατε τι δήλωσε ο Σφαιρόπουλος για τον Γιανγκ;

Μάθατε τι δήλωσε ο Σφαιρόπουλος για τον Γιανγκ;
Ο κόουτς του Ολυμπιακού μίλησε για την άνετη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και για την κατάσταση των παικτών του.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς σήμερα. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα, φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Κατεβάσαμε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ στους 59 πόντους, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που αν της δώσεις το δικαίωμα μπορεί να παίξει ένα μπάσκετ που δύσκολα μπορείς να το σταματήσεις, ιδίως στην επίθεση, αλλά εμείς είχαμε συγκέντρωση, κάναμε αυτό που έπρεπε, αλλά όχι μόνο στην άμυνα, και στην επίθεση βάλαμε πολλούς πόντους, πήραμε πόντους από τον αιφνιδιασμό, αλλά και στο σετ παιχνίδι είχαμε καλές συνεργασίες, μοιράσαμε τη μπάλα σωστά και νομίζω είχαμε καλή απόδοση. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ, ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Τους θέλουμε συνέχεια κοντά μας».

Σε ό,τι αφορά την άμυνα που έπαιξε ο ΠΑΟΚ, ο 50χρονος κόουτς απάντησε πως «ο ΠΑΟΚ όντως είναι μια ομάδα που κλείνει πολύ τη ρακέτα του, δίνει το ελεύθερο τρίποντο αλλά εμείς είχαμε συνεργασίες και δεν τον αφήσαμε να παίξει το παιχνίδι του και στην άμυνα. Ο τρόπος παιχνιδιού στην επίθεση, μοιράσαμε τη μπάλα, τη γυρίσαμε και έτσι δεν τους δώσαμε το δικαίωμα να παίξουν την άμυνα που θέλουν. Βάλαμε τη μπάλα στο καλάθι και από ποστ και από καλές συνεργασίες και από τον αιφνιδιασμό. Με τον τρόπο παιχνιδιού μας το καταφέραμε και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε».

Σε ερώτηση για την απόδοση των Πάτρικ Γιανγκ και Δημήτρη Αγραβάνη, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν ξεκάθαρος. «Όλοι πρέπει να καταλάβουνε πως όταν παίζουν, πρέπει να δίνουν το μάξιμουμ των δυνάμεων τους. Το μάξιμουμ για την ομάδα. Όποιος μπαίνει να παίζει με πάθος, με ψυχή και όλα να αρχίζουν από την άμυνα, Μετά, στην επίθεση, μέσα από ομαδικές συνεργασίες, ο καθένας θα πάρει ό,τι του αναλογεί. Πιστεύω ότι και ο Γιανγκ αρχίζει να ανεβαίνει, αλλά και ο Αγραβάνης είναι σε καλό δρόμο. Και ο Παπαπέτρου, είναι σε καλό δρόμο, να βάλω και τον Παπαπέτρου σε αυτό, όταν μπαίνουν με αυτή τη νοοτροπία και το σκεπτικό,  μόνο κέρδος έχουν. Γιατί βοηθάνε την ομάδα με τον ιδανικό τρόπο. Χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες, θέλω να τονίσω πως υπολογίζω σε όλους, όλοι να είναι έτοιμοι και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Αυτό πρέπει να κάνουν, ό,τι και στις προπονήσεις».

Σε ερώτηση για την είσοδο του Νίκου Γκάλη στο Hall Of Fame, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος απάντησε πως «είναι μεγάλη τιμή. Ο Γκάλης έχει αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό μπάσκετ, όχι μόνο όταν έπαιζε αλλά και τώρα ακόμη, είναι μεγάλη τιμή για όλους εμάς τους Έλληνες να δούμε τον Νίκο Γκάλη που μεγάλωσαν πολλά παιδιά μαζί του και με τις επιτυχίες της Εθνικής ομάδας τότε, πιστεύω  ότι το ελληνικό μπάσκετ μόνο κέρδος μπορεί να έχει από τέτοιες περιπτώσεις όπως του Νίκου Γκάλη και εύχομαι πολλά νέα παιδιά να μπορέσουν να μπουν στο μουσείο του μπάσκετ στο Σπρίνγκφιλντ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments