Αθλητισμός

Πολυτιμότερος ο Πέλκας!

Πολυτιμότερος ο Πέλκας!
Τον Δημήτρη Πέλκα ανέδειξε ο κόσμος του ΠΑΟΚ ως πολυτιμότερο στο παιχνίδι που έγινε κόντρα στον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

​Aναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Δημήτρης Πέλκας αναδείχθηκε, από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας για την 25η αγωνιστική της Super League.

Ντέρμπι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, με καλό ποδόσφαιρο, πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ένταση και πάθος και συγκλονιστικό φινάλε. ΠΑΟΚ και με Πανιώνιος έδωσαν μία σκληρή μάχη στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Δικέφαλο να είναι εκείνος που χαμογέλασε στο τέλος.

Ο άνθρωπος που έκρινε την έκβαση της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Πέλκας . Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο σαν αλλαγή και στην τελευταία φάση του αγώνα σημείωσε το νικητήριο τέρμα, που χάρισε ένα σημαντικό τρίποντο στον Δικέφαλο.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης, που διεξήχθη μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Πέλκας μονομάχησε με τον Γιάννη Μυστακίδη , τον άνθρωπο που έδωσε την ασίστ για το γκολ της νίκης, και κατάφερε να τον προσπεράσει για ελάχιστες ψήφους και να κατακτήσει το βραβείο του κοινού».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments