Αθλητισμός

Πρίφτης: «Αυτό το πήγαινε-έλα δεν είναι εύκολο ούτε για μένα, ούτε για τους παίκτες»

Πρίφτης: «Αυτό το πήγαινε-έλα δεν είναι εύκολο ούτε για μένα, ούτε για τους παίκτες»
Για την εύκολη -όπως αποδείχθηκε- νίκη της ομάδας του επί του Απόλλων μίλησε ο Δημήτρης Πρίφτης, που σχολίασε και την ένταξη του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, Ζερμέν Τέιλορ.

​Ως μια σημαντική νίκη χαρακτήρισε για την ομάδα του την επικράτηση επί του Απόλλωνα ο Δημήτρης Πρίφτης, που σχολίασε και την τελευταία μεταγραφική κίνηση με τον Ζερμέν Τέιλορ. 

Ο προπονητής των «κιτρίνων» τόνισε ότι δεν περιμένει κανέναν παίκτη να σώσει τους Θεσσαλονικείς και πρόσθεσε ότι οι συνεχείς αλλαγές παικτών δεν είναι ευχάριστο γεγονός ούτε για τη δουλειά του, ούτε για τους υπόλοιπους παίκτες. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη, κάθε νίκη είναι σημαντική. Η Πάτρα ήταν ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος με την έννοια ότι έχει υψηλό κίνητρο, κίνητρο επιβίωσης. Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα κίνητρα. Εμείς αυτό το διάστημα έχουμε την δυνατότητα να ξεκουραστούμε και να προπονηθούμε λίγο καλύτερα. Είχαμε καλά διαστήματα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είχαμε και κενά όπου χάσαμε λίγο την συγκέντρωσή μας και νομίζω για αυτό το σκορ είχε αυτή την εξέλιξη. Πάντως είναι σημαντικό το ότι κερδίσαμε καθαρά και αυτή τη στιγμή συγκεντρωνόμαστε στα επόμενα δύο παιχνίδια που είναι ο βασικός μας στόχος στην διαδρομή που κάνουμε για να μπορέσουμε να πλασαριστούμε στην πρώτη τετράδα και να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Καλή συνέχεια στην Πάτρα και στον φίλο μου τον Θανάση. 

Δεν περιμένω κάποιον να μας σώσει, αλλά να μας βοηθήσει. Η ομάδα είναι αυτή που είναι. Αν δείξει ότι μπορεί να μας βοηθήσει θα του δοθεί ο χώρος να το κάνει και να παίξει για την ομάδα. Θα δούμε σε τι κατάσταση θα έρθει, θα δούμε πως θα εντάξουμε τα συστατικά του παιχνιδιού του. Είναι μια δυσκολία για εμάς, γιατί αυτό το πράγμα γίνεται για πολλοστή φορά φέτος και αυτό το πήγαινε – έλα δεν είναι εύκολο ούτε για εμένα ούτε για τους παίκτες. Ξεκινάς πάλι από την αρχή διάφορα πράγματα. Έχουμε την εμπειρία, το έχουμε ξανακάνει αρκετές φορές φέτος και αναγκαστικά θα το κάνουμε για μια ακόμη φορά. 

Κυρίως έχει να κάνει με τον εαυτό του και κυρίως με το κομμάτι της εμπειρίας και της νοοτροπίας. Προσπαθούμε να δουλέψουμε στο μυαλό του Jackson και στον τρόπο που προσεγγίζει το κάθε παιχνίδι. Είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης. Σίγουρα έχει να κάνει και με τον αντίπαλο, αλλά κυρίως έχει να κάνει με τον ίδιο και εκεί πρέπει να δουλέψει περισσότερο για να ξέρει τι να δώσει στην ομάδα και να ξέρει και η ομάδα τι μπορεί να περιμένει από εκείνον. Σήμερα ήταν πολύ καλός». 

Βασίλης Καββαδάς: 

«Εμείς σήμερα κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο ματς, είχαμε ενέργεια, δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο και πήραμε τη νίκη που χρειαζόμασταν. Στόχος μας είναι η κατάκτηση της 4ης θέσης στην κανονική διάρκεια. Τώρα θα πάμε να παίζουμε μέσα στο Λαύριο, θέλουμε να πάρουμε και αυτή τη νίκη και στην τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την προσπάθεια, εύχομαι καλή συνέχεια».

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments