Αθλητισμός

Πρόταση – μαμούθ για Λούκας!

Πρόταση – μαμούθ για Λούκας!
Σε άλλη ποδοσφαιρική "στέγη" θα βρει κατά τα φαινόμενα η νέα σεζόν τον Λούκας Πέρεθ, από τη στιγμή που ο Αρσέν Βενγκέρ δεν έχει... ξετρελαθεί μαζί του και ο Ισπανός επιθετικός δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από τον ρόλο που έχει στην Άρσεναλ!

​Σύμφωνα πάντως με την ιστοσελίδα “The Mirror”, η Γουέστ Χαμ σχεδιάζει να προσφέρει 20 εκατομμύρια ευρώ στην Άρσεναλ για να αποκτήσει τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και της Λα Κορούνια, με τον μάνατζερ του Λούκας να εμφανίζεται να είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των “Σφυριών”.

Στο ίδιο δημοσίευμα υπογραμμίζεται πως ο Σλάβεν Μπίλιτς ψάχνει απεγνωσμένα ενόψει της νέας σεζόν έναν γκολτζή και αυτόν τον βρήκε στο πρόσωπο του Λούκας, που σε 22 εμφανίσεις με τη φανέλα της Άρσεναλ έχει πετύχει 8 γκολ. Ωστόσο, έχει καταγράψει μόλις 9 συμμετοχές ως βασικός και μόνο δύο εξ αυτών αφορούσαν την Πρέμιερ Λιγκ, με την Γουέστ Χαμ να αισιοδοξεί πως η πρόταση των 20 εκατομμυρίων θα πείσει τους “Κανονιέρηδες”.

Και αυτό γιατί τόσα ήταν τα χρήματα που έδωσε η Άρσεναλ στη Λα Κορούνια και έτσι σε αυτή την περίπτωση θα έχει την ευκαιρία να τα πάρει πίσω και να αποφύγει τη ζημία, για έναν ποδοσφαιριστή που ο Βενγκέρ δεν χρησιμοποιεί συχνά όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο συντάκτης του κειμένου.

Πηγή: paok24.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments