Αθλητισμός

Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοντράρονται για Νεϊμάρ

Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοντράρονται για Νεϊμάρ
Η Τσέλσι αναμένεται να ανταγωνιστεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το προσεχές καλοκαίρι για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ, με τον παίκτη να γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη.

​Oιι αγγλικοί «γίγαντες», Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχουν τη δυνατότητα να αποπληρώσουν το ποσό των 170 εκατομμυρίων λιρών που περιλαμβάνει η ρήτρα του Βραζιλιάνου σταρ της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ και να τον φέρουν στο Νησί.

Ο παίκτης φέρεται να επιθυμεί 21.2 εκατομμύρια λίρες ετησίως, ήτοι ένα ποσό της τάξεως των 408 χιλιάδων λιρών την εβδομάδα, ποσό που θα τον καταστήσει τον πλέον ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή, πάνω από τον συμπαίκτη του Λιονέλ Μέσι αλλά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Νεϊμάρ βρίσκει ενδιαφέρουσα την προοπτική της Αγγλίας, επιθυμώντας έναν κεντρικό ρόλο στην επίθεση της ομάδας που θα αγωνίζεται, κάτι που δε συμβαίνει στη Μπαρτσελόνα, έχοντας στο πλάι του τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες.

Η πρόσφατη επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2021, μοιάζει περισσότερο σαν μία προσπάθεια γεφύρωσης του χάσματος μεταξύ των μάνατζερ του παίκτη και της ομάδας, παρά ένα αξιόπιστο τεκμήριο της μακροημέρευσης του στη Βαρκελώνη.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments