Αθλητισμός

Ύμνοι Λάζαρου για τον Παναθηναϊκό !

Ύμνοι Λάζαρου για τον Παναθηναϊκό !
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της ΑΕΚ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στη Nova:

Για το ντέρμπι και την εμφάνιση του Παναθηναϊκού: «Έλεγα πριν το ματς ότι το παιχνίδι αυτό θα είναι από τα καλύτερα που θα γίνουν στην Ελλάδα και νομίζω ότι δικαιώθηκα. Περισσότερο από την εμφάνιση τη δική μας, θέλω να σταθώ στην εικόνα του Παναθηναϊκού ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Από τον πάγκο είδα έναν Παναθηναϊκό που θα μπορούσε να είχε τελειώσει το ματς, που ήξερε τι ήθελε και έχασε πολλές ευκαιρίες. Είχα καιρό να δω τέτοια ομάδα. Νομίζω πως και οι δύο ομάδες είναι πάντως στα καλύτερά τους αυτή την εποχή».

Για το ότι δεν ξεκίνησε στην ενδεκάδα: «Εγώ θέλω να προλάβω τα οποιοδήποτε κουτσομπολιά που μπορεί να έχουν ακουστεί. Άυτό που ξέρω είναι ότι ο προπονητής ήταν ανάμεσα σε μένα και τον Πατίτο από όσα έβλεπε στις προπονήσεις. Πήρε μια απόφαση και καλά έκανε και τη στήριξε».

Για το αν η ΑΕΚ προβληματίστηκε από την έντονη πίεση του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο: «Όχι, ήμασταν προετοιμασμένοι για όλα. Απλώς δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Δεν μας βγήκε το πλάνο που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, δεν μας βγήκε τίποτα».

Για τη δική του εμφάνιση και την κατάσταση που βρίσκεται: «Είμαι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου σωματικά. Καλύτερα ίσως από ότι ήμουν στα 22 στα 23 μου γιατί ξέρω πλέον το κορμί μου και μέχρι που να πιέσω. Μου αρέσουν και οι ευθύνες. Προτιμώ να κάνω λάθος εγώ παρά οι συμπαίκτες μου. Είμαι αλλαγμένος, πιο ώριμος. Ίσως στο παρελθόν να είχα θυμώσει αν δεν έπαιζα σε αυτό το ματς και αυτό νομίζω έμαθα περισσότερο απ’ όλα στην Ιταλία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments