Ελλάδα

Έγκλημα στο Μοσχάτο: “Δεν είμαι ο Έλληνας Πιστόριους”

Έγκλημα στο Μοσχάτο: “Δεν είμαι ο Έλληνας Πιστόριους”
Ο Βασίλης Τσαγκάρης μιλάει για πρώτη φορά και αναφέρεται στο έγκλημα, λέγοντας πως δεν πρέπει να τον συγκρίνουν με τον Νοτιοαφρικανό, ο οποίος απλά σήκωσε το όπλο και σκότωσε τη φίλη του.

Για πρώτη φορά μετά από εκείνο το μοιραίο βράδυ και τον πυροβολισμό του στον Μάριο Λουκόπουλο, ο Παραολυμπιονίκης, Βασίλης Τσαγκάρης, σπάει τη σιωπή του και μιλάει στα ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, ο δράστης μίλησε στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”, αναφέροντας πως δεν μπορούν να τον αποκαλούν Έλληνα Πιστόριους, αφού οι συνθήκες ήταν εντελώς διαφορετικές.

“Δεν είμαι ο Πιστόριους της Ελλάδας. Είναι τελείως διαφορετικές οι συνθήκες και οι περιπτώσεις. Εγώ ήμουν σε άμυνα και είχα δεχθεί φραστική και σωματική επίθεση, κινδύνευα. Ο Πιστόριους πυροβόλησε την κοπέλα που τον αγαπούσε”, λέει ο ίδιος και προσθέτει:

“Πάνω απ’ όλα απειλούσε τη ζωή της μητέρας μου, τον αδερφό μου, την οικογένειά μου και εμένα. Έκανε ακατανόητα πράγματα, πολύ απειλητικά. Είχαμε πραγματικούς λόγους να φοβόμαστε, γιατί ήξερε τα πάντα γύρω από τα όπλα. Τον φοβόταν πολύ και η πρώην σύζυγός του για τα βίαια ξεσπάσματά του”.

Όσο για την απόφαση της Δικαιοσύνης να του επιβάλλει κατ’ οίκον περιορισμό, είπε.

“Σέβομαι την απόφαση της Δικαιοσύνης. Αναγνωρίζω το σφάλμα μου. Έκανα μια πολύ βαριά πράξη, έστω και κάτω από ειδικές συνθήκες. Μετανιώνω, λυπάμαι αφάνταστα. Σε κανέναν άνθρωπο να μην τύχει. Ευχαριστώ που η Δικαιοσύνη μου έδωσε τη δυνατότητα να μη χειροτερεύσει η ήδη άσχημη υγεία μου”.

Και έκλεισε, μιλώντας για τη μητέρα του και ζητώντας συγγνώμη από τα παιδιά του θύματος: “”Πρώτα απ’ όλα, έκανα μια άδικη πράξη και οφείλω να τιμωρηθώ. Κατόπιν, με ενδιαφέρει η μητέρα μου, που τόσο πολύ με στηρίζει, και η οικογένειά μου. Θέλω όμως να ζητήσω συγγνώμη από τα παιδιά του Μ. Λουκόπουλου και να τους πως ότι πραγματικά λυπάμαι”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments