Lifestyle

Δεν θα πιστεύετε πόσα κιλά πήρε η Σόφη Πασχάλη με το που γύρισε Ελλάδα

Δεν θα πιστεύετε πόσα κιλά πήρε η Σόφη Πασχάλη με το που γύρισε Ελλάδα
Όσο ήταν στο παιχνίδι έχασε συνολικά οχτώ κιλά. Πόσα πήρε στο λίγο διάστημα που βρίσκεται έξω; Δεν θα το πιστεύετε.

Η Σόφη Πασχάλη είναι η τελευταία – χρονικά – παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor αφού το τροχαίο ατύχημα δεν επέτρεψε αποχώρηση από την ομάδα των “Μαχητών”.

Η καθηγήτρια yoga είδε το σώμα της να αλλάζει κατά τη διάρκεια του 1,5 μήνα που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο, αφού έχασε οχτώ κιλά όσο ήταν στο παιχνίδι.

Η ίδια μίλησε στο περιοδικό Down Town, μιλώντας για την εμπειρία της, ενώ αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε από τη μέρα που βγήκε από το παιχνίδι και το… έριξε στο φαγητό που τόσο της έλειψε.

“Πήγα στο ξενοδοχείο και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Ήταν πολύ περίεργο γιατί δεν με αναγνώριζα. Σοκαρίστικα. Ήμουν μαυρισμένη, τα μαλλιά μου είχαν ανοίξει, τα μάγουλά μου είχαν μπει μέσα. Ήμουν ένας άνθρωπος από άλλη φυλή.

Όταν μπήκα στο ντουζ ένιωθα ότι με λούζει ένας καταρράκτης. Έμεινα 45 λεπτά. Έβαλα καθαρά ρούχα, ξάπλωσα στο κρεβάτι, διάβασα ένα κεφάλαιο από το βιβλίο Τι είναι Αγάπη, του Osho και απολάμβανα τη μοναχικότητά μου. Την υπόλοιπη εβδομάδα, έτρωγα συνέχεια, με αποτέλεσμα να πάρω τα πέντε κιλά από τα οκτώ που έχασα. Εκείνη τη μέρα έφαγα επτά muffins”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments