Χατζηδάκης: Η ΝΔ θα αλλάξει το κλίμα στην οικονομία | Pagenews.gr
Pagenews Team 2 Απριλίου 2017, 12:04 2 Απριλίου 2017, 12:04

Βέβαιος πως «η ΝΔ θα αλλάξει το κλίμα στην οικονομία» εμφανίστηκε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξηγεί σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής πως το κόμμα του «θα αποκαταστήσει ένα κλίμα εμπιστοσύνης διότι θα είναι μια κανονική ευρωπαϊκή κυβέρνηση που θα εκπέμπει μηνύματα φιλικά προς τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα».

Παράλληλα, εκτίμησε ότι είτε κλείσει η αξιολόγηση είτε όχι ελάχιστα πράγματα θα αλλάξουν στη οικονομία με την παρούσα κυβέρνηση. «Δεν μπορούν να γίνουν μια κανονική ευρωπαϊκή κυβέρνηση γι’ αυτό και η οικονομία θα συνεχίσει να σέρνεται. Όσο, ωστόσο, η οικονομία παραμένει σε αυτή την κατάσταση οι πολιτικές εξελίξεις παραμένουν ανοιχτές. Η κυβέρνηση αγαπάει την εξουσία, αλλά δεν θα αντέξει για πολύ! Την εκδικείται η πραγματικότητα», πρόσθεσε.


Κατηγορεί επίσης την κυβέρνηση ότι στο θέμα της ΔΕΗ «δεν μπορεί να ξεπεράσει τις ιδεοληψίες της» και εξηγεί: «Θα μπορούσε να ανταλλάξει την απελευθέρωση της ενέργειας με ένα ελαφρύτερο πακέτο για το αφορολόγητο και τις συντάξεις. Δεν το κάνει όμως. Κατάπιε τη μείωση του αφορολογήτου και των συντάξεων και δίνει μάχη οπισθοφυλακής για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας για να χαϊδέψει τα αυτιά του κομματικού ακροατηρίου της».

Ετικέτες: