Αθλητισμός

Γρανάδα – Μπαρτσελόνα 1-4 (vid)

Γρανάδα – Μπαρτσελόνα 1-4 (vid)
Με τον Λουίς Σουάρες σε εκπληκτικό βράδυ και τον Πάκο Αλκάθερ σε ρόλο λυτρωτή, η Μπαρτσελόνα πέρασε από την έδρα της Γρανάδα (1-4) και εξακολουθεί να ελπίζει στη μάχη του τίτλου.

​Είναι απόλυτα εξαρτημένη από το Λιονέλ Μέσι, κάθε φορά που ο Αργεντινό λείπει για οποιοδήποτε λόγο, η Μπαρτσελόνα υποφέρει. Ο Αργεντινός έμεινε λόγω τιμωρίας στη Βαρκελώνη στον καναπέ του σπιτιού του και οι συμπαίκτες του έφτυσαν αίμα για να κάμψουν την αντίσταση της προτελευταίας Γρανάδα, με το 1-4 να μην αποδίδει την δυσκολία της καταλανικής νίκης.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ατυχία να πέσουν σε ένα από τα κορυφαία βράδια της καριέρας του Μέμο Οτσόα, όμως ακόμα κι έτσι βρήκαν τη λύση να αποδράσουν με 1-4 από την Ανδαλουσία και να παραμείνουν στο -2 από την κορυφή.

Αυτός που έγειρε την πλάστιγγα ήταν ο Λουίς Σουάρες, που ουσιαστικά πήρε στις πλάτες του, τους «μπλαουγκράνα», αφού με γκολ και ασίστ ο Ουρουγουανός έκανε τα πάντα στο γήπεδο.

Το βαρύ πυροβολικό των Καταλανών άνοιξε το σκορ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (44’, 0-1), όμως το παιχνίδι έγινε πολύπλοκο για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε, όταν ο Μπογκά τρύπησε την άμυνα και με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους (50’, 1-1).

Ωστόσο, ο Λουίς Ενρίκε με απίθανη «σεντερφορίσια» κίνηση έκρινε το ματς. Ο Ουρουγουανός λες και είχε μάτια στην πλάτη με απίθανη μπαλιά έβγαλε τετ-α-τετ τον Πάκο Αλκάθερ κι εκείνος δεν είχε πρόβλημα να βάλει το πρώτο καθοριστικό γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα (63’, 1-2) που ξεκλείωσε το ματς.

Η Γρανάδα ουσιαστικά παρέδωσε πνεύμα στο τέλος με και το σκορ άνοιξε. Ο Ράκιτιτς έκανε το 1-3 στο 83ο λεπτό, ενώ στις καθυστερήσεις, ο Νεϊμάρ πέτυχε το 100ό του γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα για το τελικό 1-4.

Πάντως οι Καταλανοί δεν έφυγαν αβρόχοις ποσί από το «Κάρμενες» αφού τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο ο Ραφίνια Αλκάνταρα και υπάρχουν σοβαροί φόβοι ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Гранада – Барселона 1:4. Обзор матча. Чемпионат Испании 2016/17. 29 тур. от GOALTIME – ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments