Αθλητισμός

Κλωναρίδης: “Σημαντική νίκη, ακόμα σημαντικότερα τα επόμενα ματς”

Κλωναρίδης: “Σημαντική νίκη, ακόμα σημαντικότερα τα επόμενα ματς”
Την ικανοποίησή του για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ εξέφρασε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης ο οποίος επεσήμανε ότι τα επόμενα ματς των «πρασίνων» είναι ακόμη σημαντικότερα από αυτό το 3-2. «Δεχθήκαμε πίεση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά», πρόσθεσε.

​Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ:

Για το που κρίθηκε το ματς: «Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θεό γι’ αυτή τη σημαντική νίκη. Μπορέσαμε και τα καταφέραμε, είναι σημαντική νίκη για όλη την ομάδα. Ήταν ένας αγώνας δύσκολος, βέβαια παίζαμε εκτός έδρας χωρίς την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Υπήρχε αρκετή πίεση, οι αντίπαλοι ισοφάρισαν, αλλά από εκεί και πέρα μπορέσαμε εμείς στο τέλος να πετύχουμε το νικητήριο γκολ».

Για το εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο και το κακό δεύτερο μέρος που έκανε ο Παναθηναϊκός: «Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε δυσκολίες, η ΑΕΚ από την πλευρά της πίεσε αρκετά και βεβαίως είναι δύσκολο όταν έχεις να παίξεις απέναντι σε μία ομάδα εκτός έδρας χωρίς την υποστήριξη των φιλάθλων σου, τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Όμως, πιστεύω ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε πίεση, δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι που θα θέλαμε, αλλά τελικά όλα βγήκαν καλά».

Για το αν επαναπαύτηκε ο Παναθηναϊκός στο 2-0 του πρώτου ημιχρόνου: «Ξέρετε, στο ποδόσφαιρο όταν βάζεις ένα ή και δύο γκολ λες ότι δεν είναι αρκετά. Απ’ την άλλη πλευρά συζητάγαμε και λέγαμε ότι πρέπει να πετύχουμε και ένα τρίτο γκολ. Είδατε τα πράγματα πως άλλαξαν και πως διαμορφώθηκαν, αλλά από εκεί και πέρα νομίζω ότι πιέζοντας ψηλά, τα πράγματα είχαν διαφορετική, καλύτερη εξέλιξη».

Για το αν έχει ξεχωριστή σημασία η νίκη επί της ΑΕΚ, που ήταν αήττητη στην έδρα της: «Σίγουρα είναι μία σημαντική νίκη την οποία καταφέραμε εκτός έδρας, αλλά θα έλεγα ότι τα επόμενα παιχνίδια είναι ακόμα σημαντικότερα. Τα παιχνίδια που έρχονται έχουν ακόμα μεγαλύτερη σημασία».

Για το ότι δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε: «Ξέρετε η ΑΕΚ είναι η ομάδα στην οποία μεγάλωσα, στην οποία ανδρώθηκα. Ουσιαστικά ήταν η πρώτη μου ομάδα, παραμένει πάντοτε μέσα στην καρδιά μου και γι’ αυτό ακριβώς πετυχαίνοντας το γκολ δε σκέφτηκα να πανηγυρίσω. Απ’ την άλλη μεριά, έχω ξαναπετύχει γκολ απέναντι στην ΑΕΚ, είναι ο τρίτος χρόνος που παίζω στον Παναθηναϊκό, βέβαια αυτή τη στιγμή είμαι δανεικός, αλλά ούτως ή άλλως δε σκέφτηκα ότι πρέπει να πανηγυρίσω από σεβασμό στην πρώην ομάδα μου».

Για την ώθηση που δίνει στον Παναθηναϊκό αυτή η νίκη: «Πάντοτε είναι σημαντική η νίκη και ειδικά όταν κερδίζουμε ουσιαστικά συγχρόνως δύο μεγάλα παιχνίδια, το ένα μετά το άλλο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό και μας δίνει το έναυσμα για να συνεχίσουμε έτσι».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments