Αθλητισμός

Μασούντ για το καλοκαίρι καλοβλέπει ο Παναθηναϊκός!

Μασούντ για το καλοκαίρι καλοβλέπει ο Παναθηναϊκός!
Ο Μασούντ εξακολουθεί να είναι στο μυαλό του Ουζουνίδη, ο οποίος θεωρεί πως μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο Σοτζέι Μασούντ δεν βγήκε ποτέ από το μυαλό του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος θεωρεί τον Ιρανό μεσοεπιθετικό έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά, όχι μόνο στον Πανιώνιο, αλλά και στον Παναθηναϊκό.

Παρά την ηλικία του 32χρονου άσου, ο Ουζουνίδης είχε εισηγηθεί την απόκτησή του και τον Ιανουάριο, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε επειδή οι “πράσινοι” δεν είχαν θέση ξένου. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Ιρανός θα ήταν ήταν ήδη παίκτης του Παναθηναϊκού. 

Επιπλέον, ο Μασούντ θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει και το… εμπόδιο του Πανιωνίου, οι απαιτήσεις του οποίου τον Ιανουάριο ήταν αρκετά υψηλές. 

Το όνομα του Μασούντ εν τούτοις είναι δεδομένο ότι θα απασχολήσει τους “πράσινους” και το προσεχές καλοκαίρι, μιας και εκτιμάται ότι μαζί με τον Κλωναρίδη μπορούν να συνθέσουν ένα δίδυμο με διαφορετικά ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά στο “1” πίσω από τον επιθετικό κορυφής (Μπεργκ). 

Γενικώς το πλάνο των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι εμπεριέχει την ύπαρξη διδύμων για κάθε θέση (δύο δεξιά μπακ, δύο αριστερά κλπ) και την απόκτηση επαρκούς ποιοτικού βάθους στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. 

Πρώτο μέλημα των ιθυνόντων του τριφυλλιού πάντως είναι η κάλυψη των κενών που θα δημιουργηθούν από τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους και θεωρείται από δύσκολο έως απίθανο να ανανεώσουν (Μέστο, Μαρινάκης, Χουχούμης), άρα στα δύο άκρα της άμυνας. Συν τα δύο “φτερά” της μεσαίας γραμμής μιας και δεν θεωρείται δεδομένη η παραμονή του Εμποκού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments