Αθλητισμός

Σκέψεις για Καρντόσο και αλλαγές στον Ολυμπιακό

Σκέψεις για Καρντόσο και αλλαγές στον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τη σημερινή πρωινή προπόνηση στου Ρέντη, την προετοιμασία του για το μεθαυριανό εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με την Κέρκυρα.

​Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τη σημερινή πρωινή προπόνηση στου Ρέντη, την προετοιμασία του για το μεθαυριανό εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με την Κέρκυρα. Το κλίμα στου Ρέντη ήταν καλό, μετά τη νίκη (με ανατροπή) επί του Πλατανιά, μια νίκη που φέρνει τους πειραιώτες πιο κοντά στην κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος. 

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι “ερυθρόλευκοι” στοχεύουν μόνο σε νίκη στο παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα και ο Τάκης Λεμονής κάνει σκέψεις γι’ αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του. Μια εξ αυτών αφορά την κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 57χρονος τεχνικός των “ερυθρόλευκων”, εξετάζει τη χρησιμοποίηση του Καρντόσο στο αρχικό σχήμα, αντί του Ανσαριφάρντ. 

Ο Λεμονής θέλει να δώσει θέση βασικού στον Παραγουανό φορ και θεωρεί πως το παιχνίδι με την Κέρκυρα προσφέρεται για να το πράξει. Βέβαια προς το παρόν έχουμε να κάνουμε με σκέψη του Λεμονή κι όχι με απόφαση, αλλά πολλά θα φανούν στην προπόνηση της Τρίτης, όταν και ο προπονητής του Ολυμπιακού θα “ανοίξει τα χαρτιά του” για την εντεκάδα με την οποία σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του. 

Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι ο Λεμονής σκέφτεται να κάνει κι άλλες αλλαγές, προκειμένου να δώσει ευκαιρίες και σ’ άλλους παίκτες. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο παρουσίας του Σισοκό στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής των πειραιωτών, καθώς ο Ντε Λα Μπέγια δεν ήταν καλός στο ματς με τον Πλατανιά. Ένα “σενάριο” που συγκεντρώνει επίσης πολλές πιθανότητες αφορά την παρουσία του Αντρέ Μάρτινς στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, μάλλον αντί του Καμπιάσο, καθώς ο Πορτογάλος είχε σημαντική συμβολή στη νίκη των “ερυθρόλευκων” επί του Πλατανιά. 

Χρήζει βεβαίως ιδιαίτερης μνείας ότι ο Λεμονής θα έχει πανέτοιμο και τον Ελιονούσι, τον οποίο δε χρησιμοποίησε στο ματς με τον Πλατανιά, καθώς προέρχονταν από ίωση. Σε ότι έχει να κάνει με το κέντρο της άμυνας κανείς δεν μπορεί ν’ αποκλείσει το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Παναγιώτη Ρέτσου αντί του Μποτία. Αυτό γιατί ο Ισπανός δε θα παίξει στα παιχνίδια με ΠΑΣ και Λεβαδειακό (λόγω τιμωρίας) κι ίσως ο Λεμονής να θελήσει να δώσει ένα ματς στον Ρέτσο δίπλα στον Ντα Κόστα. Είναι κι αυτή μια σκέψη που κάνει ο προπονητής του Ολυμπιακύ. 

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Μάρκο Μάριν θα παραμείνει στο βασικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδος, μετά το καλό δεύτερο ημίχρονο που έκανε στο ματς με τον Πλατανιά, ενώ σε ότι αφορά τον Ανδρούτσο (που έδωσε πολλά τρεξίματα στην ομάδα του την περασμένη Κυριακή), ο Λεμονής θ’ αποφασίσει μετά την προπόνηση της Τρίτης.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments