Αθλητισμός

“Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον ΠΑΟΚ”

“Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον ΠΑΟΚ”
Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ωστόσο για εκείνον τα χρόνια παρουσίας του στον «Δικέφαλο» είναι κάτι αξέχαστο.

​Ο Πάμπλο Κοντρέρας φιλοξενήθηκε στον «Libero 107,4» και μίλησε για τον ΠΑΟΚ που συνεχίζει να παρακολουθεί, φιλοδοξώντας ότι κάποια στιγμή θα συνεργαστεί ξανά με τον «Δικέφαλο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πως είναι η ζωή του τώρα που σταμάτησε το ποδόσφαιρο: Όλα είναι πολύ καλά. Είμαι σε πολλές ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις και είμαι μια χαρά”.

Για το πως αισθάνεται που είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους παίκτες και ένας από τους καλύτερους που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ: Μου σηκώνονται οι τρίχες για αυτά που μου είπες. Για μένα ο ΠΑΟΚ σημαίνει κάτι πολύ μεγάλο. Αυτό που πέρασα, η αγάπη του κόσμου, αυτό που κάναμε με εκείνη την ομάδα, με έκαναν να αισθανθώ περήφανος και πολύ καλά για την Θεσσαλονίκη που την εκτιμώ και έχω αφήσει πολύ καλούς φίλους.

Για τη σχέση του με τον κόσμο του ΠΑΟΚ που δοκιμάστηκε όταν πήγε στον Ολυμπιακό: Εγώ το έχω εξηγήσει πολλές φορές. Έχω ζητήσει και συγνώμη για αυτό που έγινε, αλλά αυτό που έκανα εγώ, το έκανα στην αρχή. Πρώτα ο ΠΑΟΚ είχε πολλά προβλήματα οικονομικά και δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις οικονομικές απαιτήσεις, Συζήτησα με τον Βρύζα, χάρισα πολλά λεφτά για τη λύση του συμβολαίου και έφυγα στην Χιλή. Εγώ είχα πει τρείς φορές όχι στον Ολυμπιακό, πριν υπογράψω στην Χιλή. Τα πράγματα, όμως, δεν πήγαν καλά ούτε εκεί, και έτσι έγινε πάλι η πρόταση. Την συζήτησα με τον Βρύζα και τον είπα αν υπήρχαν πιθανότητες να γυρίσω στον ΠΑΟΚ. Η απάντηση από την πλευρά του Βρύζα ήταν αρνητική και έτσι, επειδή η κατάσταση στην Ευρώπη και στην Ελλάδα ήταν καλύτερη από εκεί που ήμουν εγώ, αποφάσισα και ήρθα εδώ. Εύχομαι με αυτή την απόφαση που είχα πάρει το γυαλί να μην έχει ραγίσει”.

Για το αν παρακολουθεί αυτή την περίοδο τον ΠΑΟΚ: Κάθε εβδομάδα, συνέχεια.

Για το αν τον ενδιέφερε να συνεργαστεί με μία ομάδα ως τεχνικός διευθυντής: Σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω στο ποδόσφαιρο. Αυτό που θα ήθελα θα ήταν του τεχνικού διευθυντή. Έκανα προσπάθειες με κάτι ομάδες στην Ευρώπη, μίλησα και με τους ανθρώπους πριν δύο χρόνια αλλά είχε πάρει την ομάδα ο Σαββίδης, είχε ένα πλάνο, αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή να συνεργαστώ με τον ΠΑΟΚ.

Για το αν υπάρχουν παίκτες αυτή τη στιγμή για τον ΠΑΟΚ από την Λατινική Αμερική, η αν έχει προτείνει: Σίγουρα έχω προτείνει παίκτες, όχι τώρα, στο παρελθόν, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ σε υψηλό επίπεδο. Έχω προτείνει και στον Ιβιτς για ένα ταλέντο που θα μείνει ελεύθερος εδώ στη Χιλή, που πιστεύω θα ήταν καλό για τον ΠΑΟΚ.

Για το αν μιλάει με παίκτες του ΠΑΟΚ που ήταν εκείνο τον καιρό στην ομάδα: Ναι, μιλάω με τον Βιερίνια, τον Κονσεϊσάο, τον Ιβιτς. Με τον Πάμπλο έχω να μιλήσω λίγο καιρό. Ήταν μεγάλη χαρά που τον είχα συμπαίκτη στον ΠΑΟΚ, όπως και με όλους τους άλλους.

Για το πως βλέπει τα μάτς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για τον ημιτελικό του Κυπέλλου: Πρώτα εύχομαι τα καλύτερα. Για μένα είναι καλύτερα που παίζει πρώτα στην Αθήνα και μετά στην Τούμπα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Αυτό που έκανε ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό ήταν μόνο ένα μάτς. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλες πιθανότητες.

Για το αν περάσει στον τελικό κυπέλλου ο ΠΑΟΚ, θα βρίσκεται στο γήπεδο: Εύχομαι να με ακούει κάποιος από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και να με καλέσουν, η αν στο μέλλον χρειαστούν τεχνικό διευθυντή, εγώ είμαι διαθέσιμος να προσφέρω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Πηγή: paok24.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments