Αθλητισμός

Το έκαναν ξανά: Η ομάδα της Πορτογαλίας που αντί για ποδόσφαιρο παίζει ξύλο (vids)

Το έκαναν ξανά: Η ομάδα της Πορτογαλίας που αντί για ποδόσφαιρο παίζει ξύλο (vids)
Η Κανέλας 2010 αυτή τη φορά δεν χτύπησε μόνο αντιπάλους, όπως συνηθίζει, αλλά και τον διαιτητή. Δείτε το βίντεο.

Το όνομα της είναι Κανέλας 2010, αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της Πορτογαλίας και είναι γνωστή σε όλη τη χώρα. Όχι όμως για τα ποδοσφαιρικά της κατορθώματα.

Έχει κερδίσει τα περισσότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος επειδή οι αντίπαλοι αρνήθηκαν να κατέβουν στο γήπεδο! Προτιμούν να χάσουν και να πληρώσουν πρόστιμο 750 ευρώ, όπως ορίζεται από τον σχετικό κανονισμό.

Γιατί; Γιατί οι ποδοσφαιριστές της πρώτα έχουν στο μυαλό τους το ξύλο και μετά το ποδόσφαιρο. Πρώτα κοιτάζουν πως να κλωτσήσουν ή να χτυπήσουν και μετά πως να κοντρολάρουν/σουτάρουν/σκοράρουν.

«Απειλούν και βρίζουν παιδιά 20 ετών μπροστά σε διαιτητές και αστυνομικούς, οι οποίοι δεν κάνουν τίποτα για να το αποτρέψουν» καταγγέλλουν οι αντίπαλοι.

Στο διαδίκτυο, μάλιστα, κυκλοφορούν και βίντεο που δείχνουν το αντιαθλητικό παιχνίδι τους κόντρα στις ομάδες που… τόλμησαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Ένα απ’ αυτά είναι το παρακάτω:

Χθες, οι παίκτες της Κανέλας 2010 χτύπησαν ξανά. Στην κυριολεξία. Αυτή τη φορά, μάλιστα, δεν δίστασαν να χτυπήσουν και τον διαιτητή με κλωτσιά στο πρόσωπο, επειδή τόλμησε να βγάλει κάρτα.

Στο ματς με τη Ρίο Τίντο οι παίκτες της Κανέλας έριξαν ξύλο σε αντιπάλους και διαιτητή, ενώ λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια και με αστυνομικούς. Αποτέλεσμα; Το παιχνίδι διεκόπη και το ασθενοφόρο κατέφθασε για να πάρει τους τραυματίες.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments