Αθλητισμός

Αδιανόητο: Επαφές Ουζουνίδη με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Χοντρές πλάκες απ’ τον προπονητή του ΠΑΟ…

Αδιανόητο: Επαφές Ουζουνίδη με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Χοντρές πλάκες απ’ τον προπονητή του ΠΑΟ…
Αυτό που συνέβη με τον Έλληνα κόουτς του "τριφυλλιού" δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει ποτέ στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό ήταν ένα από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων στη Superleague, με ανατροπές, συγκινήσεις, ωραία γκολ, αλλά και παιχνίδια τακτικής από τους δύο προπονητές.

Την κίνηση-ματ έκανε για ένα ακόμα ντέρμπι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται λίγο καιρό στον πράσινο πάγκο, αλλά έχει καταφέρει να εμφυσήσει στους παίκτες του πνεύμα νικητή και να τους κάνει οικογένεια, κάτι που δεν συνέβαινε επί εποχής Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει κερδίσει τρία μεγάλα ματς στην μικρή -μέχρι στιγμής- θητεία του στο Τριφύλλι, ήτοι τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να είναι και στα τρία, πολύ ανώτερος από τους αντιπάλους του.

Ίσως να πρόκειται και για μια κάποιου είδους …εκδίκηση, καθώς πριν συμφωνήσει με τους Πράσινους, ο Ουζουνίδης είχε βρεθεί στο στόχαστρο τόσο του Ολυμπιακού, όσο και των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ

πηγή: sportdog.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments