Αθλητισμός

Αποκάλυψη Τζεντίλε: Συζητούσα καιρό με τη Χάποελ

Αποκάλυψη Τζεντίλε: Συζητούσα καιρό με τη Χάποελ
Ο Ιταλός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χάποελ Ιερουσαλήμ και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη νέα ευκαιρία που του παρουσιάστηκε ώστε να «αναστήσει» την καριέρα του.

Ο Ιταλός παρουσιάστηκε αισιόδοξος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ισραηλινού συλλόγου, αναφέροντας πως ο κύριος στόχος του είναι να αποδείξει πράγματα στον εαυτό του και να επιστρέψει δριμύτερος στα επίπεδα του παρελθόντος, αφήνοντας προσωρινά στην άκρη την προοπτική της Εθνικής Ιταλίας, καθώς όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ο Ετόρε Μεσίνα θα αποφασίσει για το αν θα με καλέσει”.

Παράλληλα, ο πρώην «πράσινος» καλαθοσφαιριστής αποκάλυψε πως οι συζητήσεις με τη Χάποελ άρχισαν λίγο μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

“Θέλω να αποδείξω πράγματα στον εαυτό μου. Η Χάποελ είναι το ιδανικό περιβάλλον για μένα. Ξέρω πολύ καλά τον κόουτς Πιανιτζιάνι και το ίδιο κι αυτός. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ομάδα. Γνωρίζω πολλούς παίκτες από την Χάποελ. Εχω παίξει με τον Τζέρελς στο Μιλάνο και έχουμε εξαιρετική σχέση.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω ξανά μαζί του. Εχω παίξει απέναντι σε Τζερόμ Ντάισον και Τάρενς Κίνσεϊ στην Ιταλία και ασφαλώς όλοι γνωρίζουν τον Αμάρε. Ανυπομονώ να τον γνωρίσω. Οι επαφές με την Χάποελ άρχισαν όταν έφυγα από τον Παναθηναϊκό. Παρακολούθησα την πορεία στο Eurocup ως τον αποκλεισμό από την Βαλένθια στα ημιτελικά”, δήλωσε, μεταξύ άλλων ο Τζεντίλε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments