Αθλητισμός

Δήλωση έκπληξη Αλαφούζου για Γιαννακόπουλο

Δήλωση έκπληξη Αλαφούζου για Γιαννακόπουλο
Εντελώς αιφνιδιαστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρενέβη αναφορικά με την πρόθεση εμπλοκής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη!

Αναλυτικά, η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου:

“Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τις τύχες του Ερασιτέχνη τα τελευταία χρόνια έδωσαν σκληρές μάχες τη στιγμή που κανείς άλλος δεν ήθελε να τις δώσει. Έχω πειστεί προσωπικά για τις καλές τους προθέσεις που φαίνεται και από τη στάση που τηρούν ενόψει των εξελίξεων. 

Η έλευση του κ Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα διοικητικά του Ερασιτέχνη είναι καλοδεχούμενη από όλη την Παναθηναϊκή οικογένεια και είμαστε σίγουροι ότι όλοι μαζί νέοι και παλαιοί παράγοντες θα συμβάλουν για να συνεχιστεί η μεγάλη προσπάθεια.

Άλλωστε οι ενέργειες που έγιναν τις προηγούμενες εβδομάδες από τη σημερινή διοίκηση του Ερασιτέχνη στο γηπεδικό ζήτημα, ανοίγουν χαραμάδα αισιοδοξίας. Ίσως βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική ευκαιρία και είναι χρέος όλων μας να την εκμεταλλευτούμε. 

Αυτό σημαίνει να αξιοποιηθούν και στη συνέχεια εκείνα τα στελέχη που έφεραν πρόοδο σε αυτό το δύσκολο πεδίο. Από την πλευρά της η ΠΑΕ ελπίζει ότι θα υπάρξει ουσιαστική συνδρομή εκτός από τη δική της ώστε ο Ερασιτέχνης να γίνει και πάλι ισχυρός. 

Η έλευση του κ. Γιαννακόπουλου είναι βέβαιο πως θα βοηθήσει ώστε η ΠΑΕ να μην είναι ο μόνος βασικός χορηγός του Ερασιτέχνη προκειμένου να επιστρέψει με ασφάλεια στις μεγάλες επιτυχίες.”  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments