Αθλητισμός

Γερό… λίφτινγκ στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού από τον Λεμονή

Γερό… λίφτινγκ στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού από τον Λεμονή
Ο Τάκης Λεμονής σκοπεύει να ανοίξει το ροτέισον στα δύο προσεχή ματς του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα εν όψει της δύσκολης και κρίσιμης στροφής στη σεζόν. Σκέψεις για βασικό Καρντόσο κόντρα στην Κέρκυρα.

​Αρκετά νέα πρόσωπα (συγκριτικά με το ματς κόντρα στον Πλατανιά) αναμένεται να έχει η αποστολή που θα ανακοινώσει την Τρίτη ο Τάκης Λεμονής για το παιχνίδι της Τετάρτης (05/04, 19:30) ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Κέρκυρα, αλλά και η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Έλληνας τεχνικός. 

Ουσιαστικά ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δεν αντιμετωπίζει προβλήματα (τραυματίες-τιμωρημένοι δεν υπάρχουν), αφού τέθηκαν στη διάθεσή του και οι Σεμπά-Βιάνα και μοιραία θα μείνουν εκτός κάποια από τα βασικά του εργαλεία και παρουσιάζεται σοβαρή ευκαιρία ώστε να κάνει ροτέισον στο ματς με τους «Φαίακες» (05/04) και τον Λεβαδειακό (09/04). Το μόνο θέμα που υπάρχει είναι η κόπωση που έχει βγάλει ο Ντα Κόστα από τα μαζεμένα παιχνίδια είναι πολύ πιθανό να του δώσει ανάσες ο 57χρονος κόουτς, καθώς την άλλη Πέμπτη υπάρχει και το ματς με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. 

Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να παίξει από την αρχή ο Καρντόσο, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε για 23 λεπτά το περασμένο Σάββατο, ενώ στα βασικά του πλάνα φαίνεται να βρίσκεται και ο Μάρτινς που αγωνίστηκε για ένα μισάωρο κόντρα στον Πλατανιά και πέρασε ωραία κάθετη στον Φιγκέιρας που έβγαλε ασίστ στον Ρομαό στο 2-1. Παράλληλα, θα βάλει στο κάδρο και τους Σεμπά, Ελιουνούσι, Ρέτσο, Μανθάτη και Σισοκό, δίνοντας σε κάποιους από αυτούς πολύ χρόνο και σε άλλους λιγότερο στα δύο προσεχή ματς. 

Ο Ρέτσος είναι πιθανό να πάρει τη θέση του Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας, ενώ Σισοκό, Μάρτινς, Ελιουνούσι και Μανθάτης μπορεί να αγωνιστούν αντί των Ντε λα Μπέγια, Καμπιάσο, Μάριν και Ανδρούτσου αντιστοίχως.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments