Αθλητισμός

Ήταν σικέ το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-3;

Ήταν σικέ το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-3;
Γιατί αυτή η «εξαφάνιση» του Παναθηναϊκού στο β’ ημίχρονο με την ΑΕΚ; Επόμενο να παίζουν οι πονηρές σκέψεις.

​Γιατί αυτή η «εξαφάνιση» του Παναθηναϊκού στο β’ ημίχρονο με την ΑΕΚ; Επόμενο να παίζουν οι πονηρές σκέψεις. Από την άλλη, άλλο περίεργο αυτό, γκραντ σουξέ περίεργο, η ΑΕΚ από θεατής στο πρώτο ημίχρονο έγινε θεατρίνα και πρωταγωνίστρια στην επανάληψη. Αλήθεια, τι διάολο μπορεί να προηγήθηκε; Κι αν αυτό το «κάτι» προέκυψε στη διάρκεια του ημιχρόνου στα αποδυτήρια.

Κι αν αυτό το «κάτι», που αν τελικά δούλεψε, χάλασε από τον εκτός κόλπου Λουντ.

Συμβαίνουν σικέ ματς στο πρωτάθλημα; Δεν… ξέρω αν συμβαίνουν, ξέρω ότι έχουν συμβεί στο παρελθόν. Πολλές φορές! Όλες σχεδόν οι ομάδες όταν έχουν ανάγκη αποτέλεσμα που ευνοεί και τον αντίπαλο, προχωρούν στη… συμφωνία.

Για παράδειγμα. Τη σαιζόν 1976-77 ο Παναθηναϊκός παίζει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Έχει συμφωνηθεί από τις δύο πλευρές το ματσάκι να τελειώσει στο «Χ». Βόλευε τον Παναθηναϊκό που τότε πήρε το νταμπλ και το βαλκανικό κύπελλο.

Ο μακαρίτης Πολωνός προπονητής Κάζιμιρ Γκόρσκι είναι εκτός κόλπου, μυημένοι είναι κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Γκόρσκι στα τελευταία λεπτά βάζει στον αγώνα τον Αχιλλέα Ασλανίδη. Που παίζει σαν «κανονικός» παίκτης, διότι δεν ξέρει ότι το παιχνίδι είναι «μιλημένο». Μέχρι που ο πόντιος τραγουδιστής ήθελε να βάλει και γκολ.

Ο μακαρίτης Αλβαρέζ προσπαθεί να τον συγκρατήσει, μια – δύο φορές τον κρατάει από τα χέρια τον Ασλανίδη. Ο δε Δομάζος με χειρονομίες στέλνει «μήνυμα» στον πάγκο ότι κάνετε μαλακίες, που βάλατε τον Ασλανίδη, θα μας χαλάσει την ισοπαλία.

Τι έγινε προχθές στο ΟΑΚΑ. Ο Λουντ που μπήκε αλλαγή, σαν άλλος… Ασλανίδης, χωρίς να βρει αντίσταση προχώρησε μέχρι την περιοχή της ΑΕΚ, όταν όλος ο Παναθηναϊκός συμβιβασμένος με την ισοπαλία, με το 2-2, καθότανε πίσω. Μόνον ο Μπεργκ με τον ένστικτο του φονιά ψυλλιάστηκε ότι η φάση μπορούσε να εξελιχθεί για πάρτη του και έκανε το γκολ από την ασίστ του Φινλανδού.

Συμπέρασμα. Το ματς ήταν πεντακάθαρο. Χωρίς την παραμικρή αμφιβολία.

Πηγή: apodytiriakias.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments