Μπεργκ: «Δείξαμε χαρακτήρα» | Pagenews.gr
Pagenews Team 4 Απριλίου 2017, 07:22 4 Απριλίου 2017, 7:22

​Αναλυτικά όσα είπε στον αθλητικό Τύπο ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Είναι μία νίκη με μεγάλη αξία, κυρίως για τον τρόπο που την πήραμε. Προηγηθήκαμε με 2-0, μας ισοφάρισαν, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και νικήσαμε. Είχε μεγάλη σημασία η κατάκτηση των τριών βαθμών. Δείξαμε σε όλους ότι δεν τα παρατάμε, όποια δυσκολία και να συναντήσουμε, και αυτό θα μας βοηθήσει πάρα πολύ».


Για την αμφισβήτηση που έχει δεχτεί ο Παναθηναϊκός: «Ξέρουμε πώς ήταν η κατάσταση προτού έρθουμε εδώ και θεωρώ ότι ανταποκριθήκαμε πολύ καλά. Δεν επικεντρωθήκαμε στα αρνητικά μας, αλλά τα ξεπεράσαμε. Είναι σημαντικό ότι διαχειριστήκαμε την εξέλιξη του παιχνιδιού και μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη».


Για το αν τέτοιες νίκες χτίζουν χαρακτήρα: «Οπωσδήποτε. Όμως πρέπει να το δείξουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Σίγουρα, τέτοιες νίκες αυξάνουν και τις απαιτήσεις για εμάς, γιατί πρέπει να πάμε εξίσου καλά στη συνέχεια. Είναι θετικό για την ομάδα που δείξαμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να νικάμε έτσι».


Για το αν ο Παναθηναϊκός δείχνει πρώτη φορά στη σεζόν σταθερότητα: «Έξω από την ομάδα μπορεί κάποιος να λέει ό,τι θέλει. Εμείς, παίκτες και προπονητές, πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε. Ασφαλώς, η κατάκτηση των τριών βαθμών έχει αξία, αλλά έπρεπε να σκοτώσουμε τον αντίπαλο στο πρώτο ημίχρονο».

Ετικέτες: