«Μπορεί να πάει σε όποια ομάδα θέλει ο Χριστοφή, ρωτήστε τον Παναθηναϊκό» | Pagenews.gr
Pagenews Team 4 Απριλίου 2017, 08:07 4 Απριλίου 2017, 8:07

​Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Κυρμίτσης, ξεκαθάρισε πως μπορεί ο πελάτης του να πάρει μεταγραφή μετά το τέλος της σεζόν σε όποια ομάδα ο ίδιος επιθυμεί, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον από πλευράς Παναθηναϊκού παραπέμποντας όμως στους ανθρώπους της ομάδας για περισσότερες διευκρινίσεις.

Αναλυτικά όσα είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό Active:

«Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Έχει συμβόλαιο, υπάρχει ένας όρος που αν τον εξασκήσει μπορεί να πάει σε όποια ομάδα επιθυμεί. Τώρα υπάρχουν υποχρεώσεις, είναι συγκεντρωμένος με την Ομόνοια. Η σχέση Χριστοφή και Ομόνοιας χρονολογείται για πολλά χρόνια. Δεν είναι ποδοσφαιρική σχέση. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και πάντα θα αγωνίζεται για το καλό της ομάδας.

Έχουν αρχίζει επαφές, χωρίς να μπούμε στο ουσιαστικό κομμάτι, αλλά δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να ανακοινωθεί τώρα. Αν δεν γίνουν αυτές οι επαφές δεν θα υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Δεν υπάρχει πιεστικό χρονοδιάγραμμα.

Τόσο εγώ, όσο και ο Κώστας Ηλία (δεύτερος εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή) δεχθήκαμε τηλεφωνήματα από την Ευρώπη λόγω της πορείας του. Όχι κάτι που μπορεί να ανακοινωθεί, όμως μέσα στη σεζόν και με αγώνες αυτή την περίοδο δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Για το ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό πρέπει να τους ρωτήσετε αυτούς και όχι εμένα. Ο Χριστοφή μπορεί να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αν θα είναι στον Παναθηναϊκό ή αλλού δεν μπορώ να το ξέρω τώρα».

Πηγή: sdna.gr

Ετικέτες: