Αθλητισμός

Σενάρια για “παράθυρο”… ανόδου και για τον 3ο της Football League

Σενάρια για “παράθυρο”… ανόδου και για τον 3ο της Football League
​Στην Κρήτη πιστεύουν, το συζητούν, το λένε ότι και ο 3ος της Football League μπορεί να πάρει εισιτήριο ανόδου!

«Η εκτός έδρας νίκη του Ηρακλή επί της Κέρκυρας τον βάζει στο κόλπο της παραμονής και εφόσον υποβιβαστεί ο Λεβαδειακός (αντί του Ηρακλή) τότε μπορεί να ανέβει και ο τρίτος της Stoiximan.gr Football League» αυτό τονίζουν στον ΟΦΗ, τη στιγμή πάντως που δεν έχει διευκρινιστεί σε μια τέτοια περίπτωση εάν ανέβει ο 3ος ή εάν παραμείνει μια ομάδα από τη Σούπερ λίγκα.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο από το Gentikoule της Κρήτης, με την απαραίτητη διευκρίνηση, ότι σε κάθε περίπτωση ο Άρης οφείλει να παραμείνει συγκεντρωμένος στην επιχείρηση της ανόδου, ώστε να τερματίσει στις δυο πρώτες θέσεις, μακριά από δικαστικές ή άλλες διαμάχες, από… επικυρώσεις βαθμολογιών κτλ από τις οποίες έχει άλλωστε πικρή εμπειρία.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το σάιτ που ασχολείται με τα θέματα του ΟΦΗ: «Την προηγούμενη Παρασκευή, ο διευθυντής του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ Γιώργος Δημητρίου μιλώντας στον ΣΠΟΡΦΜ για την φετινή διαδικασία ήταν ξεκάθαρος: «Πλέον, ισχύει η ποινή του υποβιβασμού για όσες ομάδες δεν εξασφαλίσουν άδεια λόγω οφειλών. Οι εκδικάσεις σε πρώτο βαθμό θα πραγματοποιηθούν στα μέσα Μαΐου, εμείς πρέπει μέχρι 31η Μαΐου να δηλώσουμε τις ομάδες που θα παίξουν στην Ευρώπη».

Ο Ηρακλής των χιλίων προβλημάτων δεν μπορεί να εξασφαλίσει αδειοδότηση και κατά συνέπεια εφόσον καταφέρει να παραμείνει βαθμολογικά, τότε θα υποβιβαστεί λόγω αυτής της (άδικης μεν) διαδικασίας. Πλέον, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της Σούπερ Λιγκ, Λεβαδειακός (22 β.) και Ηρακλής (19 β.) θα «κονταροχτυπηθούν» μέχρι την τελευταία Κυριακή ενώ μεθαύριο θα γίνει τελικός παραμονής στο «Καυταντζόγλειο».

Με βάση το παρακάτων πρόγραμμα Ηρακλή και Λεβαδειακού δεν είναι καθόλου ακραίο το σενάριο (αντιθέτως συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες) να παραμείνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης και να υποβιβαστούν οι Βοιωτοί. Πέραν του μεταξύ τους αγώνα την ερχόμενη Τετάρτη, ο Λεβαδειακός έχει μπροστά του ένα πρόγραμμα – βουνό αφού καλείται να αντιμετωπίσει τους Ολυμπιακό (εντός), ΑΕΚ (εντός) και Πανιώνιο (εκτός) ενώ την ίδια ώρα ο Ηρακλής θα παίξει με ΠΑΣ Γιάννενα (εκτός), Παναιτωλικό (εντός), Αστέρα Τρίπολης (εκτός).

Γίνεται πλέον κατανοητό ότι με τα παραπάνω δεδομένα, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να «ανοίξει» και η τρίτη θέση της Stoiximan.gr Football League με Άρη, ΟΦΗ, Τρίκαλα (μιας και είναι πλέον στο -2) να διεκδικούν την άνοδο αφού σε περίπτωση που παραμείνει ο Ηρακλής τότε ο τρίτος της βαθμολογίας αναμένεται να πάρει το εισιτήριο της ανόδου».

Αυτά αναφέρουν στην Κρήτη σχετικά με τα σενάρια ανόδου. Για όποια επιπλέον πληροφορία υπάρξει θα σας ενημερώσουμε σχετικά…

Πηγή: pressaris.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments