Αθλητισμός

Θα πέσουν τα τσιμέντα – Αδιανόητο “μπαμ” έχει στο μυαλό ο Τίγρης αν δεν μείνει ο Αραούχο!

Θα πέσουν τα τσιμέντα – Αδιανόητο “μπαμ” έχει στο μυαλό ο Τίγρης αν δεν μείνει ο Αραούχο!
Δεν θα το πιστεύουν οι ΑΕΚτζήδες!

Όλοι στην ΑΕΚ συζητούν για την περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο και πως θα γίνει να ανανεώσει την συνεργασία του με την “Ένωση”, είτε μέσω αγοράς του από την Λας Πάλμας, είτε με ανανέωση του δανεισμού του.

Κι όμως, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει στο μυαλό του μια άλλη λύση σε περίπτωση που φύγει το καλοκαίρι ο Αραούχο. Μια λύση που μάλλον θα “φτιάξει” πολύ περισσότερο τους φίλους της ομάδας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα “Goal”, επικαλούμενη πηγές από την πιάτσα των μάνατζερ, οι Κιτρινόμαυροι θα επιδιώξουν την μεγάλη επιστροφή του Νάτσο Σκόκο, ο οποίος αποτελεί την μεγάλη “καψούρα” των ΑΕΚτζήδων.

Πάντως, τονίζεται ότι για να επιστρέψει ο Αργεντινός παικταράς θα πρέπει να υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα του Αραούχο, αφού οι δύο περιπτώσεις συνδέονται μεταξύ τους. Κάτι που σημαίνει πως τα χρήματα που θα δίνονταν για τον δεύτερο, θα πάνε για τον Σκόκο.

Αυτό βέβαια δεν είναι τόσο εύκολο, καθώς ο 31χρονος βγάζει μάτια την φετινή χρονιά με την φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις, μετρώντας 7 γκολ και 1 ασίστ σε 10 αγώνες.

πηγή:  sportdog.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments