Διεθνή

Επιβεβαιώθηκε ο δράστης της Αγίας Πετρούπολης – Ρώσος από το Κιργιστάν (pics)

Επιβεβαιώθηκε ο δράστης της Αγίας Πετρούπολης – Ρώσος από το Κιργιστάν (pics)
Ο νεαρός από το Κιργιστάν αναγνωρίστηκε ως ο ύποπτος για την επίθεση με τους 11 νεκρούς και τους σχεδόν 50 τραυματίες, ανάμεσα στους οποίους και παιδιά. Στο twitter μάλιστα υπάρχουν εικόνα που οι χρήστες ισχυρίζονται πως είναι το άψυχο σώμα του, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο.

Ο 22χρονος Ακμπαρζόν Τζαλίλοφ, Ρώσος πολίτης γεννημένος στο Κιργιστάν, φέρεται να είναι ο βομβιστής αυτοκτονίας που σκόρπισε θάνατο και πανικό το μεσημέρι της Δευτέρας στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης.

Ο νεαρός από το Κιργιστάν αναγνωρίστηκε ως ο ύποπτος για την επίθεση με τους 11 νεκρούς και τους σχεδόν 50 τραυματίες, ανάμεσα στους οποίους και παιδιά.

Φέρεται να είναι ο νεαρός άνδρας που φαίνεται στις κάμερες ασφαλείας να περπατάει στο σταθμό φορώντας γυαλιά, ένα κόκκινο μπουφάν, πράσινο σκούφο και να έχει στην πλάτη του ένα σακίδιο. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, φαίνεται να περπατά με τις γροθιές του σφιγμένες.

Η εικόνα με τις σφιγμένες γροθιές

Στο twitter μάλιστα υπάρχουν εικόνα που οι χρήστες ισχυρίζονται πως είναι το άψυχο σώμα του, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο.

“Ένας Ρώσος πολίτης με καταγωγή από το Κιργιστάν είναι, πιθανότατα, πίσω από την επίθεση στο Μετρό” είχε δηλώσει νωρίτερα ο εκπρόσωπος της Επιτροπής για την Εθνική Ασφάλεια του Κιργιστάν Ραχάτ Σουλαϊμάνον στο πρακτορείο Interfax.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments