Διεθνή

Viral: Η στιγμή που δημοσιογράφος του BBC βγάζει την περούκα μετά από 12 μήνες (vid)

Viral: Η στιγμή που δημοσιογράφος του BBC βγάζει την περούκα μετά από 12 μήνες (vid)
Μετά από περίπου ένα χρόνο χημιοθεραπείας, η Victoria Derbyshire, πέταξε on camera την περούκα και είχε πολλά να πει για τη δύναμη της ψυχής. Ένα βίντεο που έχει συγκινήσει εκατομμύρια κόσμου.

“Λοιπόν, είναι ώρα να βγάλω την περούκα. Τη φοράω από τον Δεκέμβριο του 2015, από τότε που ξεκίνησα τη χημειοθεραπεία”.

Μ’ αυτά τα λόγια η δημοσιογράφος του BBC, Victoria Derbyshire, ξεκινάει το βίντεο που έχει συγκινήσει εκατομμύρια κόσμο και έχει γίνει viral εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο.

Λίγες στιγμές μετά, μπροστά στην κάμερα έβγαλε από το κεφάλι της αυτό που, όπως δήλωσε, τη βοήθησε να διατηρήσει μία αίσθηση κανονικότητας στη ζωή της. Μπορούσε να πηγαίνει στη δουλειά της, να νιώθει λιγότερο αδύναμη στις πιο σκοτεινές στιγμές της πάλης της με τον καρκίνο, να αντέχει τις χημειοθεραπείες, να μη χάνει το κουράγιο της.

Ακριβώς 12 μήνες μετά την τελευταία χημειοθεραπεία, η δημοσιογράφος άρχισε να ανακτά ξανά τα μαλλιά της. Όπως δηλώνει στο βίντεο οι γυναίκες θα πρέπει να πάψουν να φοβούνται το “μετά” αυτού του στοιχείου της θηλυκότητας και της προσωπικότητας τους.

Τα μαλλιά ξαναβγαίνουν δυνατά, πιο λαμπερά από πρώτα. Εκείνο που πρέπει να καλλιεργεί, όμως, μια γυναίκα που παλεύει στα ίσια με τον καρκίνο είναι η πίστη της ότι στο τέλος θα τα καταφέρει.

Δείτε το βίντεο που μετρά περισσότερες από ένα εκατομμύριο προβολές από χθες:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments