Μedia

Survivor: Ποιος “διάσημος” πήγε στους “μαχητές” (vid)

Survivor: Ποιος “διάσημος” πήγε στους “μαχητές” (vid)
Με ψηφοφορία αποφάσισαν οι "διάσημοι" να στείλουν έναν παίκτη στους "μαχητές" και έγινε η... έκπληξη. Δείτε στο βίντεο ποιος άλλαξε ομάδα.

Μετά το τροχαίο και την αλλαγή των ισορροπιών, ο Γιάννης Σπαλιάρας ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του και πήγε στην αντίπαλη ομάδα, που πάντως τον καλοδέχτηκε.

Το τροχαίο των «Μαχητών» προκάλεσε ανακατατάξεις στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor». Η Ειρήνη Κολιδά τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παιχνίδι ενώ ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης που αποφάσισε να συνεχίσει μετά τον τραυματισμό του, νοσηλεύεται στον Άγιο Δομίνικο.

Έτσι, όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο, για να αποκατασταθεί η ισορροπία στις δύο ομάδες, μετακινήθηκε με ψηφοφορία ένας παίκτης από την ομάδα των «Διάσημων» στην ομάδα των «Μαχητών».

Οι παίκτες των «Διάσημων» μετά τη μυστική ψηφοφορία, αποφάσισαν να φύγει ο Γιάννης Σπαλιάρας. Στις πρώτες του δηλώσεις φάνηκε αμήχανος και λίγο πικραμένος λέγοντας πως δεν είναι χαρούμενος με αυτήν την απόφαση, όμως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα.

Δείτε τι συνέβη:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments