Αποκάλυψη: Έτσι μένει ο Κλωναρίδης στον ΠΑΟ – Τον κρατάει ο… Μπεργκ | Pagenews.gr
Pagenews Team 5 Απριλίου 2017, 06:23 5 Απριλίου 2017, 6:23

Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να έχει δώσει το «πράσινο» φως στον Νίκο Λυμπερόπουλο για την παραμονή του Βίκτωρα Κλωναρίδη και μετά το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, μετά την ενημέρωση που είχε από τον «Λύμπε» για τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.

Όπως εκτιμάται, μία προσφορά της τάξης των 150.000 ευρώ αναμένεται να γίνει αποδεκτή από τη Λανς, η οποία δεν δείχνει διάθεση να διατηρήσει τον Κλωναρίδη.

Ωστόσο, πολύ σημαντικό ρόλο στην παραμονή του Κλωναρίδη στον Παναθηναϊκό αναμένεται να παίξει και ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός έχει βρει το στήριγμα που έψαχνε στο πρόσωπο του Κλωναρίδη.

Δεν είναι τυχαίο πως από το Γενάρη και έπειτα, όταν δηλαδή ο Έλληνας μεσοεπιθετικός επέστρεψε στους πράσινους, ο Μπεργκ δεν έχει σταματήσει να σκοράρει και είναι ο πιο… hot επιθετικός ολόκληρης της Ευρώπης.

Ο Σουηδός σταρ, λοιπόν, μιλώντας με ανθρώπους της ομάδας, τους έχει ζητήσει να κάνουν τα πάντα προκειμένου ο Κλωναρίδης να μείνει και την επόμενη σεζόν και να συνεχίσουν να αποτελούν ένα εξαιρετικό επιθετικό δίδυμο.

Ετικέτες: