Αθλητισμός

Νέα ερώτηση στη Βουλή για το γήπεδο της ΑΕΚ

Νέα ερώτηση στη Βουλή για το γήπεδο της ΑΕΚ
O Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έκανε κι εκείνος σχετική ερώτηση, χαρακτηρίζοντας έωλα τα επιχειρήματα του Δήμου.

Μια ακόμα ερώτηση για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ κατατέθηκε στη Βουλή.

Μετά τον Νικήτα Κακλαμάνη και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έθεσε το ζήτημα επί τάπητος, κάνοντας λόγο για «πάγιο αίτημα ενός ιστορικού σωματείου και έναν πυλώνα αναπτυξιακής πολιτικής».

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, χαρακτηρίζοντας έωλα τα επιχειρήματά του και τονίζοντας ότι ακροβατεί στα όρια της νομιμότητας.

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος του Τομέα Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ, ανέφερε ότι «η κατασκευή αθλητικής στέγης για το ποδοσφαιρικό τμήμα της “Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως” (Α.Ε.Κ.) στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, πέραν από πάγιο αίτημα ενός από τα πλέον ιστορικά αθλητικά σωματεία της χώρας μας, σηματοδοτεί, επιπρόσθετα, έναν σημαντικό πυλώνα αναπτυξιακής προοπτικής όχι μόνο για την τοπική κοινωνία, αλλά και για όλη την Αττική».

Σημείωσε, δε, ότι «η συγκεκριμένη επένδυση σήμερα καθυστερεί αδικαιολόγητα, κινδυνεύοντας να ακολουθήσει και αυτή τη συνήθη μοίρα των μεγάλων επενδύσεων που ακυρώθηκαν στη χώρα μας, όπως το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, συνεχίζοντας τη θλιβερή παράδοση της χώρας μας, που, διαχρονικά, αντί της ανάπτυξης, επέλεγε την προσκόλληση στη γραφειοκρατία».

Όσο για την τοποθέτησή του σχετικά με τον Δήμο, ανέφερε ότι: «Με τα έωλα επιχειρήματα που προβάλλει διαρκώς για να αιτιολογήσει τη στάση του, όχι μόνο ακροβατεί σήμερα στα όρια της νομιμότητας, αλλά και αποστερεί από τους δημότες του ένα έργο πνοής για τις επόμενες γενεές».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments