Αθλητισμός

Κίνδυνος να χάσει τη σεζόν ο Σέρμαν

Κίνδυνος να χάσει τη σεζόν ο Σέρμαν
Εξαιρετικά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν ο Άντριου Σέρμαν, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στο γόνατο στην αναμέτρηση κόντρα στη Σαουθάμπτον.

​Ο 30χρονος μέσος της Μπόρνμουθ αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή από το ντέρμπι της νότιας ακτής κόντρα στη Σαουθάμπτον το περασμένο Σάββατο, όταν συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα των «Αγίων» Φρέιζερ Φόρστερ. 

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC, ο Έντι Χάου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ξαναγωνιστεί ο Σέρμαν την τρέχουσα περίοδο. Παρά το γεγονός ότι η απουσία του θα είναι σημαντική, ο 39χρονος τεχνικός των «κερασιών» εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα έχει το απαιτούμενο βάθος να καλύψει το κενό. 

«Αυτού του είδους οι τραυματισμοί μπορούν να είναι σοβαροί, έχει να κάνει με το πόση ζημιά υπάρχει στους συνδέσμους. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Πιστεύω όμως πως όποιος παίκτης χρησιμοποιηθεί στη θέση του θα ασκήσει επιρροή στην ομάδα. Ο Άντριου ελέγχει την κατοχή και κάνει πολλή δουλειά που δεν φαίνεται», δήλωσε ο Χάου.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments