Αθλητισμός

Συγκλονίζει: Τσαπεκοένσε και Ατλέτικο Νασιονάλ πέντε μήνες μετά τον “αιματοβαμμένο” τελικό (pics & vids)

Συγκλονίζει: Τσαπεκοένσε και Ατλέτικο Νασιονάλ πέντε μήνες μετά τον “αιματοβαμμένο” τελικό (pics & vids)
Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες για πρώτη φορά μετά το αεροπορικό δυστύχημα της Τσαπεκοένσε. Συγκλονιστικές στιγμές στο γήπεδο, με τον κόσμο να αποθεώνει την αντίπαλη ομάδα και τους τέσσερις επιζήσαντες να εμφανίζονται στον αγωνιστικό χώρο.

Ο τελικός δεν έγινε ποτέ, η Ατλέτικο Νασιονάλ ζήτησε το τρόπαιο να απονεμηθεί στην Τσαπεκοένσε κερδίζοντας τον παγκόσμιο σεβασμό και η μοίρα.

Σχεδόν πέντε μηνές οι δύο ομάδες ήρθαν τελικά αντιμέτωπες. Οι φίλοι της βραζιλιάνικης ομάδας υποδέχθηκαν την Ατλέτικο Νασιονάλ σαν να ήταν η ομάδα τους. Με όλες τις τιμές.

Πριν την έναρξη του αγώνα μάλιστα, εμφανίστηκαν στο γήπεδο, οι τέσσερις επιζήσαντες από την αεροπορική τραγωδία και φυσικά αποθεώθηκαν από τον κόσμο.

Οι στιγμές στο γήπεδο της Τσαπεκοένσε ήταν συγκλονιστικές, όπως θα δείτε και στα βίντεο που ακολουθούν. Η συγκίνηση ήταν έντονη και το παιχνίδι, στο οποίο η Τσάπε επικράτησε με 2-1 για το Κόπα Λιμπερταδόρες, πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Πριν από την έναρξη του αγώνα έσβησαν τα φώτα και τα βεγγαλικά που εκτοξεύτηκαν έκαναν τη νύχτα μέρα. Αρκετός κόσμος δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς. Την ίδια ώρα, στα video wall του γηπέδου έπαιζαν στιγμιότυπα από παλαιότερα παιχνίδια της Τσαπεκοένσε, με παίκτες που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή. Εικόνες που έκαναν ακόμα και τους ποδοσφαιριστές να λυγίσουν.

Δείτε τα βίντεο με τις συγκλονιστικές στιγμές που έλαβαν χώρα χθες στη Βραζιλία:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments