Αθλητισμός

Τεράστιο σοκ για Λίβερπουλ – Χάνει τοπ παίκτη της για το υπόλοιπο της σεζόν!

Τεράστιο σοκ για Λίβερπουλ – Χάνει τοπ παίκτη της για το υπόλοιπο της σεζόν!
Πολύ άσχημα μαντάτα για τον Γιούργκεν Κλοπ...

Ασχημα είναι τα νέα για τη Λίβερπουλ και τον Σάντιο Μανέ, ο οποίος πιθανότατα θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Σενεγαλέζος διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί του γόνατο στο ντέρμπι του Μερσεσάιντ με την Εβερτον και όλα δείχνουν πως δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τους «κόκκινους», στην προσπάθεια τους να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η απώλεια του Μανέ είναι μεγάλο πλήγμα για την Λίβερπουλ, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να μπαίνει στην τελική ευθεία για την κατάληψη μίας εκ των πρώτων τεσσάρων θέσεων που οδηγούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο Σενεγαλέζος φορ αποτελεί τον πιο «καυτό» επιθετικό στην αγγλική ομάδα, έχοντας σκοράρει 19 φορές σε 29 συμμετοχές στην πρώτη του χρονιά στο «Ανφιλντ».

Ο Κλοπ αναγνώρισε τη μεγάλη απώλεια και δήλωσε, μάλιστα, πως η ομάδα του πρέπει να προετοιμαστεί για κακό ποδόσφαιρο, προκειμένου να πετύχει το στόχο της: «Η απώλεια του Μανέ είναι σημαντική και εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε ακόμη και για κακό ποδόσφαιρο, προκειμένου να είμαστε στην πρώτη τετράδα. Αυτή την περίοδο δεν προέχει το θέαμα, αλλά η ουσία και θα κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε μια θέση στο Champions League», τόνισε σχετικά ο 49χρονος Γερμανός κόουτς.

πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments