Αθλητισμός

Τι είπε ο Βασιλειάδης σε Ιβάν

Τι είπε ο Βασιλειάδης σε Ιβάν
Όλα όσα ειπώθηκαν κατά τη συνάντηση.

​Ο Γιώργος Βασιλειάδης προσκάλεσε τους τέσσερις «μεγάλους» στο γραφείο του και την Μεγάλη Δευτέρα αναμένεται οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, αλλά και η ηγεσία της Λίγκας να συζητήσουν με τον Υφυπουργό όλα τα καυτά θέματα του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» ο Βασιλειάδης είχε ήδη συναντηθεί… μυστικά μέσα στον Μάρτιο με τους ισχυρούς άνδρες των τεσσάρων μεγάλων ομάδων της Super League.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού ζήτησε από τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζο, Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη να θάψουν τα «τσεκούρια», προκειμένου να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές προς το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Μάλιστα, ο Βασιλειάδης φέρεται να ζήτησε από τα αφεντικά των «μεγάλων» την στήριξη της ΚΕΔ, η οποία είναι επιλογή της FIFA και της UEFA, να προχωρήσει η μείωση των ομάδων και να υπάρξει συμφωνία για την αναδιανομή των τηλεοπτικών, να ελεγχθούν αποτελεσματικά οι οργανωμένοι οπαδοί, να πέσουν οι τόνοι μέσω των ΜΜΕ που ελέγχουν και παράλληλα να αποφύγουν τις εμπρηστικές δηλώσεις», αναφέρει το δημοσίευμα.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments