Αθλητισμός

Χόφενχαϊμ – Μπάγερν 1-0 (vids)

Χόφενχαϊμ – Μπάγερν 1-0 (vids)
Η εκπληκτική Χόφενχαϊμ διατήρησε απόρθητο το κάστρο της κι έγινε η δεύτερη ομάδα που κερδίζει φέτος τη Μπάγερν στη Bundesliga.

​Η Μπάγερν έχει το Λεβαντόφσκι, η Ντόρτμουντ τον Ομπαμεγιάνγκ, μα υπάρχει και η Χόφενχαϊμ που έχει βρει το δικό της killer. Ο Αντρέι Κράμαριτς σκόραρε το 9ο του τέρμα στη Bundesliga μες το 2017 και η εκπληκτική Χόφενχαϊμ διατήρησε το εντός έδρας αήττητο, αφού έγινε η δεύτερη ομάδα που κερδίζει φέτος τη Μπάγερν Μονάχου (1-0),

Η ομάδα – μοντέλο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν κατάφερε να αφήσει τους Βαυαρούς σε παθητικό ρόλο και να βρει γρήγορα το γκολ που έψαχνε. Μία βολίδα του Κράμαριτς που δεν θα έπιανε ούτε ο Νόιερ (στη θέση του αγωνίστηκε ο Ούλραϊχ) άνοιξε από νωρίς το σκορ (21’, 1-0) με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να μην καταφέρνει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να επιβάλλει το παιχνίδι της.

Με εξαίρεση δύο μεγάλες ευκαιρίες του Λεβαντόφσκι (45’, 55’) οι πρωταθλητές Γερμανίας μπλέχτηκαν στις δαγκάνες της Χόφενχαϊμ και παρά την πίεση στις καθυστερήσεις με τα απανωτά κόρνερ και τις μεγάλες στιγμές με Χούμελς, Λεβαντόφσκι, οι γηπεδούχοι κράτησαν ως το τέλος την ιστορική νίκη που φέρνει τη Χόφενχαϊμ στον πόντο από τη δεύτερη θέση.

Το εντός έδρας αήττητο διατήρησε και η Ντόρτμουντ δεν είχε πρόβλημα απέναντι στο Αμβούργο (3-0), ενώ νίκη με άρωμα Europa League έκανε η Κολωνία που ανέβηκε στην 5η θέση με το 1-0 επί της Φρανκφούρτης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 27ης αγωνιστικής της Bundesliga

Ντόρτμουντ – Αμβούργο 3-0

(13’ Κάστρο, 81’ Καγκάβα, 92’ Ομπαμεγιάνγκ)

Боруссия Д – Гамбург 3:0. Обзор матча. Германия. Бундеслига 2016/2017. от GOALTIME – ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Κολωνία – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 1-0

(52’ Γιόγιτς)

Kol από goalsarena2017

Χόφενχαϊμ – Μπάγερν Μονάχου 1-0

(21’ Κράμαριτς)

Hoffenheim vs Bayern Munich 1-0 All Goal… από sharmanher

Βέρντερ Βρέμης – Σάλκε 3-0

(24΄Γκέμπρε Σελάσιε, 76’ πεν. Κρούζε, 80’ Έγκλεσταϊν)

Bre από goalsarena2017

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments